Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Informatie over Netwerk -switches
Een netwerk switch is een apparaat dat de verschillende segmenten van een netwerk verbindt . Het verschilt van repeaters en hubs , die hetzelfde netwerk verbinden vermogen als een schakelaar werkt , maar met lichtjes verschillende functies . Een netwerk switch kan worden gezien als de verkeerspolitie , routing relevante gegevens naar zijn bestemming . Functie

Een netwerk switch , ook wel een packet switch , is een belangrijke lokale netwerk (LAN ) -component . Middelgrote tot grote LAN's meestal gebruik van meerdere switches aan de operationele omvang van het netwerk uit te breiden . Kleinere thuis en op kantoor -netwerken maken gebruik van een enkele schakelaar om de toegang tot breedband internet diensten mogelijk te maken . Een netwerk switch voorziet het netwerk schakelfunctie . Het verbindt gegevens die van het ene knooppunt naar het andere , het communicatieproces te vergemakkelijken . Een schakelaar maakt de overdracht van gegevens tussen zenders en ontvangers door te gedragen als een uitwisseling of een data- router , het lezen van binnenkomende datapakketten en routing ze naar hun bestemming node.
Soorten

Er zijn vier hoofdcategorieën van netwerk- switches : enterprise managed switches , smart switches , managed switches en unmanaged switches . Enterprise switches worden meestal gebruikt in grote organisaties of bedrijven . Meerdere netwerkbeheerders beheren enterprise switches , vanwege hun complexiteit en de omvang van het netwerk . Een slimme switch heeft een webinterface , is in staat om de havens en zelfs virtuele lokale netwerken ( VLAN's ) te configureren . Het is effectief in die kleine netwerken die gebruikmaken van snel internet snelheden . Een unmanaged switch wordt gebruikt in woningen en kleine kantoren . Het gedraagt ​​zich als een eenvoudige router , lezen van inkomende pakketten van gegevens en het doorzenden daarvan naar de ontvanger . Een beheerde switch heeft een interface die gebruikers toestaat om belangrijke instellingen te wijzigen . In tegenstelling tot een unmanaged switch , kan een beheerde switch volledig worden bestuurd door een netwerkbeheerder .
Schakelen Methoden

De drie meest gebruikte schakelen methoden die door netwerk-switches onder cut -through , store-and - forward en fragment - vrij schakelen . Cut -through switching maakt de eerste pakketten van gegevens om af te sluiten naar hun bestemming adres vóór daaropvolgende pakketten in de schakelaars . Store - and- forward switching maakt het hele data te kopiëren naar het geheugen van de switch en gescand op fouten . Het wordt doorgestuurd naar zijn bestemming als er geen fouten zijn gevonden . Dit soort omschakeling kost meer tijd , maar bespaart kostbare bandbreedte van het netwerk . Fragment - free switching ligt tussen cut -through en store-and - forward . Het leest de eerste 64 bits van de gegevens en stuurt het hele pakket als er geen fouten zijn gevonden .
Voordelen

Een netwerk switch verhoogt de beschikbare netwerkbandbreedte , verbindt geïsoleerde segmenten van een netwerk , geen vertraging en wachttijden , neemt de grootte van het netwerk en verbetert de prestaties .
Nadelen

Netwerkswitches
zijn duurder dan bruggen en hubs (vergelijkbaar netwerk switching apparatuur ) , zijn meer complex om te configureren en te installeren en niet haalbaar zijn in beperkte gegevens uitzendingen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Samsung LAN -a…
·Hoe je Terminal Server Basics …
·Hoe te herstellen My Cisco Cat…
·Hardware componenten die in ee…
·Hoeveel Hosts Kan er op een LA…
·Hoe de Wireless Browser Van Mi…
·The Hub in een Netwerk 
·Het automatisch laden van een …
·Hoe je het wachtwoordbeleid wi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe je DD - WRT installeren op een draad…
Hoe je DD - WRT configureren op een draa…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
  Netwerken Articles
·Het opzetten van snelle thuisnetwerk 
·Hoe een Mac Address Weergave op een PC 
·Wat is het verschil tussen een Cross Ove…
·Pros & Cons van Voice Over IP 
·Heeft de computer modem Make a Differenc…
·POP3 Server Information 
·Hoe een IP-adres te blokkeren van e-mail…
·Hoe maak je verbinding een Linksys WAP54…
·Hoe te verbinden met het internet met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com