Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Network Attached Storage Voordelen
Er zijn vele soorten van de netwerk- apparaten vandaag de dag beschikbaar zijn . Een netwerkapparaat dat is zeer nuttig voor de opslag van gedeelde gegevens over een netwerk van computers en servers zogenaamde netwerkopslagapparaat en wordt ook aangeduid als een NAS . Network Attached Storage is zeer nuttig voor snelle en betrouwbare toegang tot de gegevens uit een netwerk . Reliablity

De gegevens die zijn opgeslagen op een network attached storage appliance die meerdere niveaus van data back-up beschikt kan zorgen voor een relatief hoog niveau van bescherming voor een bedrijf of bestanden organisatie . Een netwerk storage apparaat kan een soort van data striping over opslag volumes van het apparaat dat het mogelijk maakt voor een of meer van de harde schijven stopzetting van de exploitatie over terwijl alle data intact blijft op de resterende harde schijven . Daarnaast kunnen er file revisie software management functies op een network attached storage apparaat . Dit kan toestaan ​​dat verschillende versies van een bestand worden opgeslagen voor later herstel indien nodig. Daarnaast worden de besturingssystemen geïntegreerd in een network attached storage apparaat niet algemeen gericht door software virussen , in vergelijking met een Windows-server bijvoorbeeld. Dit kan nuttig zijn voor het waarborgen van de bescherming van gegevens .
Speed ​​

Een network attached storage apparaat heeft een wezenlijke doel en dat optreedt als een knooppunt van opgeslagen gegevens op een netwerk . Met behulp van een netwerkserver voor de opslag van bestanden in een netwerk kan worden relatief inefficiënt als zodanig servers hebben meestal extra resources nodig unassociated met de zuivere functie van het verstrekken van netwerkopslag . Een network attached storage apparaat niet lopen over het algemeen een volledige server -besturingssysteem en draait in wezen een eenvoudige besturingssysteem gestript tot de essentie van het verstrekken van snelheid en betrouwbaarheid van het netwerk data-opslag .
Compatibiliteit

een netwerk van computers en servers met verschillende besturingssystemen kan een potentieel uitdagende situatie voor een netwerkbeheerder die kan hebben om de verschillende bestandssystemen in verband met elk besturingssysteem goed te beheren zijn. Computers met Windows , Mac OS , Linux en andere besturingssystemen af te spreken iets andere talen als het gaat om netwerk opslag . Network attached storage-oplossingen gelukkig aanpakken die kwestie en zijn meestal bedoeld om de meest universeel compatibel gegevenstoegang mogelijk voor netwerkcomputers te bieden . Dit kan zeer waardevol voor een bedrijf of organisatie die zich op meerdere platforms op een dagelijkse basis . Gebruikers van meerdere besturingssystemen kunt aansluiten op hetzelfde network attached storage apparaat en geniet van dergelijke snelheden van toegang tot de gegevens .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te installeren Cat 6 kabel…
·Hoe het opzetten van een Netge…
·Hoe om bestanden tussen thuis …
·Hoe maak je een netwerk met zo…
·Hoe maak je een Cat 5 Cable En…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe maak je een Cisco Pix 506E…
·Hoe maak je een netwerkontwerp…
·Hoe maak je een Dreambox delen…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP-adres instellen op een HP Las…
·Hoe je 2 ISPs gebruiken op een Modem 
·Hoe te verbinden Twee IP telefoons met e…
·Is er een inbelmodem Al geïnstalleerd o…
·Hoe u uw Ethernet -kabel Vervang 
·Hoe je DHCP Repair voor Windows 
·Hoe om bestanden online, zonder enige So…
·Hoe maak je verbinding met een IBM lapto…
·Hoe het opzetten van een Linksys WAG200G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com