Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te configureren een Dell 2724
De Dell PowerConnect 2724 is een netwerk switch waarmee je grote controle over het dataverkeer van en naar uw lokale netwerk . Hoewel de Dell 2724 switch automatisch gegevens zullen doorgeven aan een aangesloten apparaat zonder te worden geconfigureerd , kunt u om te gaan door het configuratieproces toch om diverse instellingen te wijzigen . De switch configureren vereist alleen toegang setup scherm van het toestel via uw web- browser en klikken op een paar opties . Wat je nodig hebt
ethernetkabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de Dell PowerConnect 2724 de netadapter in een stopcontact . Plug Ethernet-kabels in de genummerde poorten op de achterkant van de 2724 , als je dat nog niet hebt gedaan . Voer het andere eind van de kabel aan op de Ethernet -poorten van een computer of andere netwerkapparaten die moeten worden toegevoegd aan het netwerk .

Druk 2 de " Managed Mode" knop aan de voorzijde van de Dell 2724 en wacht tot het apparaat opnieuw op te starten . Toegang tot een van de computers aangesloten op de Dell 2724 en opent u een webbrowser .
3

Navigeer naar " http://192.168.2.1 " om toegang te krijgen setup-scherm van de 2724 's . Typ " admin " in het veld " Gebruikersnaam" en laat de " Password " veld leeg . Klik op " OK " in te loggen op de 2724 .
4

Klik op de " IP Addressing " link aan de linkerzijde van het venster als u wilt het IP-adres van de 2724 te veranderen . Typ het nieuwe IP- adres in het " IP-adres" tekstveld en klik op " Wijzigingen toepassen . "
5

Klik op de " Status Switch" link in de lijst aan de linkerkant van het venster . Typ de naam die u wilt gebruiken voor de schakelaar in het veld " System Name" , zoals " Office Switch " of iets dergelijks . Typ een locatie naam in het veld " Naam locatie " , zoals " Office 2nd Floor . "
6

Selecteer " Apply Changes . " Klik op de " Configuration Interface " link als je wilt om het verkeer te configureren via de 2724 havens .
7

Selecteer de " poort" keuzerondje en klik op de poort die u wilt configureren . Klik op de " Admin Status " drop - down menu en kies " Up" als je wilt om het verkeer door te sturen via de haven , of kies "Omlaag " om het verkeer doorsturen stoppen .
8

Klik op de " Admin Speed ​​" drop-down en kies de snelheid die u wilt toestaan ​​gegevens over te dragen via de haven , zoals" 100M . " Klik op " Admin Duplex " en kies "Full " als u de gegevens over te dragen van en naar het apparaat dat is aangesloten op de poort op hetzelfde moment .
9

Kies "Half " in plaats van "Full " als u gegevens slechts in een richting per keer verzonden . Klik op " Wijzigingen toepassen " om de wijzigingen op te slaan in de geselecteerde poort . Sluit de webbrowser .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je twee netwerkadapters Co…
·Hoe te gebruiken UltraVNC om v…
·Hoe maak je een PC Monitor LAN…
·Hoe naar de lijst Leopard Uitg…
·Soorten nietroutable Protocol 
·Hoe je Direct - verbinding PC'…
·Hoe kan ik een Linksys Workgro…
·Problemen met het netwerk en h…
·Hoe maak je een Winsock Proxy …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Waarom heb je nodig een router op een la…
·De beste Landelijk Internet-opties 
·Hoe belangrijk is de Ping -nummer ? 
·Het verschil tussen Peer to Peer & Clien…
·Hoe te verbinden POP & IMAP clients naar…
·Hoe het opzetten van een Spanning Tree o…
·Over Routers Versus Switches 
·Hoe te verbinden GPRS Via Bluetooth 
·Hoe je bepaalde IP- adressen te blokkere…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com