Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is het verschil tussen Wired & Wireless Computers ?
De basisstructuur van een draadloze computer is precies hetzelfde als die van een bedrade computer . Alle interne elementen van beide categorieën van computers sturen gegevens tussen hun processors , registers en caches per draad . Het onderdeel van een computer dat kan het te classificeren als ' wireless ' is zijn netwerk adapter . " Wireless computer " is een afkorting voor een computer met draadloze netwerken . Wired en Wireless

De netwerkadapter van een bedrade computer zet de gegevens van de computer in een elektronisch signaal . Een signaal een puls , door het variëren van de spanning gebracht op de draad van de netwerkkabel . De netwerkadapter van een draadloze computer genereert een radiogolf . De radio wordt opgewekt door een standaard golf die de lengte van de zendfrequentie heeft . Dit wordt de draaggolf . De netwerkadapter wijzigt dan de draaggolf door toevoeging in de blokgolf die het binaire getal . De ontvanginrichting kent het patroon van de draaggolf en verwijderd uit de arriverende signaal. Dit laat de originele golf die terug wordt omgezet in nullen en enen om de oorspronkelijke gegevens opnieuw .
Pre - processing

De netwerkadapter is niet alleen computergegevens van toepassing op het netwerk medium . Het ontvangt instructie een pakket data te verzenden . Die gegevens moeten worden omgezet in een netwerk - vriendelijk formaat . Gegevens reist rond een computer in evenwijdige draden . Informatie omgezet in bytes van binaire getallen . Een byte is acht bits en de acht bits van elke byte reizen rond de verschillende elementen van een CPU op acht parallelle draden . Netwerkkabel kan niet omgaan met parallelle data . Het moet worden omgevormd tot een serieel formaat . Seriële data gaat elke bit verlaten een voor een naar beneden dezelfde draad , zoals de rijtuigen van een trein . De radiogolven die door een draadloze netwerkadapter zich op exact dezelfde wijze . De adapter reorganiseert de parallelle data van de computer in een seriële stroom , die stuurt het als een lijn van pulsen .
Veiligheid

draadloze computers zijn kwetsbaar tot afluisteren . Zodra een draadloos signaal verlaat draadloze netwerkadapter heeft een signaalbereik die niet kan worden gewijzigd . Een draadloze ontvanger buiten een gebouw kan halen de overdracht van een draadloze computer op een prive- netwerk . Daarom beveiligingsprocedures zijn veel essentieel draadloze netwerken . Elke transmissie moet worden gecodeerd derden luistert inch Evenzo voorkomen , de draadloze concept maakt vrijer toegang tot het netwerk en zo netwerktoegang verificatie is zeer belangrijk voor draadloze netwerken .
Ad hoc netwerken < br >

Een belangrijk verschil tussen bedrade en draadloze computers is hun methode om contact met elkaar . Een bekabelde computer een centrale controller of een hub om zijn gegevens op de doelcomputer doorsturen . Draadloze computers kunnen rechtstreeks contact met elkaar en vormen een netwerk zonder enige bemiddelende hardware . Dit is een "ad - hoc " -netwerk genoemd .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe het standaard wachtwoord I…
·Hoe de maximale tijd voor groe…
·Wat is een SNMP-poort ? 
·Wat is een RJ45 Gigabit LAN -p…
·Hoe je PPT bestanden Netwerk 
·LAN Capaciteit 
·Hoe je Track Wat is Passing Th…
·Hoe te BOOTP Verzoeken Across …
·Hoe te Firewall Uitzonderingen…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Wat als de Westell 327W Internet 's Red …
·Hoe maak je een Viral Video Promotie Cre…
·Hoe te gebruiker toegang te geven tot ee…
·Hoe te verlopen domeinnamen zoeken Met P…
·Hoe installeer ik een 10 Base - T Ethern…
·Hoe kan ik een nieuwe verbinding in de D…
·Hoe maak je een Celebrity Collage maken …
·Hoe maak je een Sip Trunk bewerken 
·Hoe te vertellen als een Ethernet -kaart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com