Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat zijn Network Segmenten ?
Een groot netwerk kan onhandelbaar geworden . Dus , de netwerkbeheerder verdeelt het netwerk in segmenten . Een segment is netwerk zelf , maar het is samengevoegd met andere netwerken , die alle tot dezelfde organisatie . Probleem

Devices
, waaronder computers of netwerkapparatuur , zijn met elkaar verbonden door een draad . Slechts een apparaat kan gegevens slaan op de draad tegelijk . Dit komt omdat elektronische signalen op een draad zijn niet zoals auto's op een snelweg , en volgen niet achter elkaar, maar de elektronische lading beslaat de gehele lengte van de draad direct . Indien meerdere signalen bij de draad tegelijkertijd zijn zij in elkaar . Dat is , interfereren ze met elkaar en geven een gecombineerd signaal dat geen van de oorspronkelijke gegevens die op de kabel staat . Dit heet data botsing . Om gegevens aanrijding te voorkomen moet elk apparaat lijst voor stilte op de lijn voordat hij zijn signaal geldt . Als er veel computers zijn verbonden met een kabel , kan hebben elk een lange tijd wachten om een ​​beurt te krijgen.
Oplossing

Splitting
het netwerk in segmenten reduceert het aantal van computers die zijn aangesloten op dezelfde kabel en dus vermindert de wachttijd . Organisaties hebben meestal logische afdelingen waarlangs de computers op het netwerk kan worden gescheiden . Bijvoorbeeld , is het waarschijnlijk dat de mensen in de ontwerpafdeling zelden contact opnemen met de afdeling boekhouding , maar stuur communicatie over en weer tussen de eigen afdeling de hele dag . Dit toont aan dat de verdeling van een netwerk volgens de diensten is een gunstig strategie . Een andere reden dat de departementale segmenten zijn een goede is dat de diensten meestal nemen een aaneengesloten ruimte in een kantoorgebouw , wat betekent dat de kabel van het segment hoeft niet ver te reizen . Lange kabels kunnen vertragingen in de transmissie veroorzaken en vereisen extra apparatuur om de signaalsterkte te verhogen .
Connections

Elk segment opereert niet in isolement. Hoewel de ontwerpafdeling niet vaak contact opnemen met de afdeling boekhouding , zal er nog steeds af en toe contact tussen afdelingen . Ook alle afdelingen in het bedrijf zal de toegang tot gemeenschappelijke middelen , zoals de toegang tot internet-gateway , die niet mogen worden op hun segment nodig hebben . Derhalve is het noodzakelijk om de segmenten met elkaar te verbinden om een ​​geheel netwerk vormen. De inrichting waarmee segmenten met elkaar te verbinden wordt een brug . Een brug verbindt slechts twee segmenten , en dus een boodschap kan hebben om meerdere segmenten te steken om zijn bestemming . Een segment kan worden verbonden met meer dan een ander segment . Dit wordt gedaan door meer dan een brug. Ter bescherming tegen hardwarestoring , is het gebruikelijk om een tweede brug tussen twee segmenten verbinden .
Bridge

De brug registreert de adressen van alle apparaten in elk segment het verbindt . Computers op gesegmenteerde netwerken hun berichten uitzenden naar alle knooppunten in het netwerk . Het een boodschap aankomt bij de brug op een segment en de bestemming is op hetzelfde segment , de brug negeert het. Indien de bestemming buiten het segment van de opdrachtgever, de brug kopieert de boodschap tot over de volgende segment .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe uw wachtwoord wijzigen op …
·Hoe krijg ik mijn laptop op mi…
·Hoe te Bandwidth -on-LAN -netw…
·Hoe te Uplink Snelheden Bereke…
·Hoe je Cat 5 Wire gebruiken vo…
·Toegang krijgen tot D - Link D…
·Hoe te verbinden Two Laptops 
·Toegang krijgen tot de Root op…
·Hoe de Windows Network Repair …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Wat is SSL 2.0 ? 
·Hoe je Home-Based Draadloze systemen bev…
·Hoe maak je een huis draad voor een Comp…
·Waarom een ​​firewall en een proxy serve…
·Wat is Proxy Finder ? 
·Hoe te updaten DD - WRT 
·De Ideale Bit Rate voor streaming HD- vi…
·Hoe maak je Voeg een DNS nummer op de Co…
·Hoe om te controleren wat VLAN Je bent o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com