Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Windows 7 HomeGroup Problemen
De HomeGroup functie in Windows 7 is ontworpen voor het delen van bestanden tussen computers op uw netwerk sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren . Idealiter , met het wachtwoord elke computer met Windows 7 kunnen automatisch verbinding . Echter , er zijn bepaalde beperkingen en eisen - met inbegrip van het netwerk eisen , problemen met verschillende besturingssystemen en zelfs eenvoudige gebruikersfouten en instellingen . IPv6

Om Thuisgroep gebruiken op uw computer moet u IPv6 , de volgende generatie van IP-adressen dat het bedrag van de individuele nummers beschikbaar uitbreidt . IPv6 werkt al samen met IPv4 sinds 2004 , en kan worden zijn ingeschakeld op uw computer . IPv6 inschakelen door te gaan naar het Netwerkcentrum en klik op de "Change Adapter Settings " link aan de linkerkant zijbalk . Klik met de rechtermuisknop op de netwerkverbinding voor uw thuisgroep en selecteer "Eigenschappen . " In het onderstaande vak " Deze verbinding heeft de volgende , " zorg ervoor dat beide " Internet Protocol versie 6 " en " Internet Protocol versie 4 " , worden geselecteerd . Uw router zal ook IPv6 ondersteuning nodig hebben.
Systeemcompatibiliteit

uw Windows- computer moet Windows 7 draaien om te maken of lid worden van een thuisgroep . Er zijn methodes om toegang te krijgen tot gedeelde bestanden op een thuisgroep als uw andere computers draaien Windows XP of Vista , want beide systemen moet u een account gewijd aan het delen van gegevens met andere computers , een proces gedetailleerd in white paper Microsoft's creëren " Windows 7 & HomeGroup , " online beschikbaar . In dit document wordt ook beschreven hoe u computers met OS X of Ubuntu op uw Windows 7 thuisgroep verbinden . Bovendien, als u Windows 7 Home Basic of Windows 7 Starter , kunt u geen thuisgroep maken , maar u kunt deelnemen aan een .
Netwerk Fouten

het netwerk waarop je het opzetten van uw thuisgroep moet de "Home " -netwerk in het Netwerkcentrum te zijn . U moet Network Discovery ingeschakeld op elke computer toegang te krijgen tot de thuisgroep te hebben - u kunt deze instelling controleren onder " Change Geavanceerd delen Instellingen" in het Netwerkcentrum . Controleer dat de computer van derden anti - virus of firewall- software niet is het blokkeren van de HomeGroup functie van Windows .
Wachtwoord

HomeGroup wachtwoorden
worden automatisch gegenereerd om willekeurige getallen bevatten en brieven . Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig , dus zorg ervoor dat u het wachtwoord zorgvuldig en precies op elke computer aangesloten op de thuisgroep hebt ingevoerd . Als u de HomeGroup wachtwoord te wijzigen , wijzigt dat wachtwoord op alle HomeGroup computers . U kunt de HomeGroup wachtwoord bekijken door te gaan naar " Configuratiescherm " en het openen van de HomeGroup opties, selecteer de " Bekijk of print de HomeGroup vergeten " optie
Computer en Accountinstellingen
< . br >

Om toegang te krijgen tot een computer op HomeGroup , het moet worden ingeschakeld , actieve en op hetzelfde netwerk . Als de computer is ingeschakeld , maar in de " slaapstand " of Hibernation ' modus is het nog steeds onbereikbaar . U kunt een computer op HomeGroup hebben , maar geen toegang tot alle gebruikersaccounts hebben . Terwijl alle gebruikersaccounts worden lid van de thuisgroep , kan elke gebruiker bepalen hoeveel van zijn inhoud wordt gedeeld met andere gebruikers . Daarnaast moeten computers dezelfde instellingen van de klok hebben .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je route tussen Netwerk Se…
·Hoe maak je een LAN 
·Hoe kan ik een mailbox groter …
·Basic Computer Networking Conf…
·Hoe kan ik een wachtwoord toev…
·Hoe maak je een BNC connector …
·Hoe kan ik een HP LaserJet net…
·Hoe de Windows SharePoint Serv…
·Wat is de betekenis van een UT…
  Related Articles
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe maak je een HP Laptop met Windows XP…
Netgear Wireless - N Router WNR2000 en W…
Hoe Hook Up een draadloze router om Wind…
How to Set Up een router van Belkin in W…
Hoe E-mail met behulp van Windows Mobile…
Hoe maak je Windows Mail aan de slag met…
Hoe maak je een draadloos netwerk te con…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een San Storage Area Network…
·Hoe u uw netwerk verplaatsen naar IPv6 
·Hoe maak je een thuisgroep maken 
·Hoe maak je een Cat 5 -kabel installeren…
·Hoe een SBC 2Wire HomePortal 1800HG rout…
·Hoe te Streets & Trips installeren op ee…
·Heeft Ethernet Controller Affect Sound ?…
·Hoe te verbinden met een Linksys IP 
·Hoe maak je een router voor WPA en WEP c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com