Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
LAN Switching Vragen & Antwoorden
De uitvinding van de LAN- switching -technologie bracht verbeterde stabiliteit en prestaties om lokale netwerken voor Ethernet LAN's door vrijwel elimineren van botsingen op het netwerk . Terwijl hubs vult de rol van het centraliseren kabelaansluitingen en vereenvoudigen het oplossen van problemen , schakelaars zijn in wezen slimme hubs . Switches zijn ook duurder dan te wijten aan de verhoogde intelligentie hubs . Wat is een switch ?

Een netwerk switch is een apparaat waarmee je rekenapparaat netwerkkabels aansluiten op het als een gecentraliseerde kabelaansluiting . De schakelaar werkt door het creëren van directe verbindingen tussen de bron en de bestemming apparaat . Deze apparaten kunnen worden computers , printers , faxen of andere apparaten in het netwerk . Deze directe verbinding tussen apparaten elimineert het primaire probleem in Ethernet -netwerken : botsingen . Botsingen op een niet - switched Ethernet- netwerk kunnen veroorzaken het netwerk te vertragen dramatisch bij ongeveer 35 procent van de bandbreedte , dat is een inefficiënt gebruik van middelen .
Hoe snel is een switch ?
< br

Vroege switches > in staat waren om 10 megabits per seconde ( mbps ) , en de huidige switches zijn in staat van 10 gigabit per seconde ( Gbps ) . De werking van de schakelaar kan elke verbinding met de volledige bandbreedte op het netwerk onder het langzaamste netwerk interface . Als je een 1 Gbps switch maar uw computer interface op een bepaalde verbinding is alleen geschikt voor 100 mbps , dan is dat de hoogste verbindingssnelheid die u zal bereiken . Schakelaars die actief zijn in full duplex kan bieden het dubbele van de snelheid , omdat elke verbinding krijgt de volledige bandbreedte in beide richtingen .
Wat is een VLAN ?

Meeste moderne switches bieden virtueel lokaal netwerk ( VLAN ) functionaliteit . Een VLAN is een groep poorten op een schakelaar die wordt gescheiden in een apart netwerk . De schakelaar kan worden geconfigureerd om alleen gespecificeerde verkeer tussen de VLAN en andere poorten op de switch . VLAN's helpen om extra zekerheid te stellen voor de diensten die zij nodig hebben , zoals salarisadministratie en financiën . Het meest typisch , is een VLAN aangesloten op een netwerk router voor meer bescherming van andere netwerksegmenten .
Is een switch een router ?

Een hub weet over een enkel netwerk en een schakelaar weet over het netwerk en de apparaten op. Een router kent zijn eigen netwerk en andere netwerken , zodat de slimste van de drie . Hoewel het kan worden gezegd dat een schakelaarinformatie " routes " tussen apparaten is niet een netwerk router , aangezien alleen weet over zijn eigen netwerk . Routers verplaatsen van informatie tussen netwerken , of local area netwerken of wide area netwerken .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Een lijst van de Top Storage D…
·Hoe je een netbook gebruiken a…
·Hoe je Macintosh OS X clients …
·Hoe te verbinden 2 Desktop Com…
·Hoe de Password Manager Toegan…
·Het wijzigen van de lokale beh…
·Afgeschermd Vs . Onafgeschermd…
·Hoe te verbinden met twee swit…
·Hoe kan ik een Linksys Switch 
  Related Articles
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe te delen Draadloos internet via een …
How to Set Up een EDUP Wireless LAN-adap…
Hoe maak je een draadloze router Hechten…
Hoe je 2 WiFi Routers worden gebruikt op…
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hoe maak je een Wireless LAN configurere…
  Netwerken Articles
·Hoe krijg ik toegang tot een WiFi- netwe…
·Hoe maak je een Network & Hardware 
·Hoe maak je een Wi - Fi- Yagi antenne 
·Hoe je Cisco Catalyst 2950 configureren …
·Hoe maak je een stopcontact zetten in ee…
·Controle van de Wi - Fi- snelheid op een…
·Hoe maak je een wachtwoord op een Linksy…
·Hoe je je 2Wire Modem Bewerken 
·Hoe een SSL Client Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com