Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe je route tussen Netwerk Segmenten
Routing tussen netwerksegmenten is een eenvoudig proces , maar doen het efficiënt is een grotere uitdaging . Ongeacht hoe goed uw apparatuur , inefficiënt netwerk ontwerp maakt routing ingewikkelder dan nodig is . Als bijvoorbeeld een netwerk twee netwerksegmenten , elk met een werkstation en een computer , kan de servers om verkeer tussen de segmenten zonder extra apparatuur . Dit werkt , maar het is niet een optimaal ontwerp : het brengt toegevoegd eisen aan de servers en de routering faalt indien een server uitvalt . Goed netwerk ontwerp is essentieel voor een goede routing . Instructies

Beoordeling 1 sterke en zwakke punten van uw netwerkconfiguratie 's . Als uw netwerk aanzienlijk sinds uw laatste beoordeling is gegroeid , het af te breken in meer segmenten kan congestie verminderen en het verkeer om sneller te gaan . Controleer of de servers zitten op de segmenten die de meeste eisen aan hen te maken en dat je de banden tussen segmenten voor een maximale efficiëntie geplaatst .

Draw 2 tot projecties van hoe uw netwerk kan groeien of veranderen de komende jaren . Als uw huidige verkeer tussen segmenten of subnetwerken is licht , en je verwacht dat om waar te blijven , kan een software- router voldoende is voor uw behoeften . Als u verwacht zwaar netwerkverkeer , echter , hardware routers zijn een betere optie . Uw router moet voldoende poorten dat alle netwerksegmenten kunt aansluiten om het te hebben .
3

Koop uw router , het kiezen tussen bekabelde , draadloze of een hybride router . Een bekabelde router die banden segmenten samen met Ethernet -kabels is sneller , betrouwbaarder en veiliger dan een draadloze router . Aan de andere kant , draadloze routers bieden gemak , waardoor minder kabel en het makkelijker maken om netwerksegmenten verbinden met randapparatuur zoals een kantoor printer .
4

Configureer uw router . Ieder segment moet een toegewezen IP-adres te identificeren waar de router stuurt informatie wanneer het tussen segmenten . Routing Information Protocol is een reeks gemeenschappelijke regels voor de beslissing hoe routers moet overbrengen tussen netwerken , maar u kunt uw router instellen om in plaats daarvan te werken aan andere protocollen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Home Internet Start 
·Hoe maak je een schijf op Star…
·Hoe je Mijn documenten omleide…
·Hoe maak je een Terminal Serve…
·Soorten CAT5E 
·Hoe te Subnet IP 
·Hoe te Dish Network System con…
·Hoe gegevens overbrengen op ee…
·Hoe maak je een Network Setup-…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is een Netwerk Patchkabel ? 
·VoIP & ATA Vergelijking 
·Hoe het opzetten van twee computers op e…
·WiFi Repeater DIY 
·Problemen met PCMCIA Wireless Network Ca…
·Hoe te Ethernet Cards Verwijder 
·Hoe te Lower Mijn Ping in een MW2 PC 
·Maand-tot - maand Web Hosting 
·Hoe het opzetten van een PTR record voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com