Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe het opzetten van twee computers op een router met een inbelverbinding
Een inbelverbinding verbinding maakt met het internet via uw telefoonlijn . Het is beduidend langzamer dan breedband-en DSL-verbindingen . Het kan echter handig in gebieden waar u een betaalbaar alternatief niet kan vinden . Als u wilt uw dial - up verbinding met een andere gebruiker die gebruik maakt van een andere computer , zal je een router nodig . De router splitst in wezen de verbinding van uw dial - up modem en biedt aansluiting op twee verschillende computers . Houd er rekening mee dat het aansluiten van twee of meer computers met een al - trage dial - up netwerk zal verder vertragen de snelheid van de verbinding . Wat je nodig hebt
ethernetkabels Mobiele Telefoon kabels
Router met RS232 poort
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zoek een router met een RS232 poort . Deze worden ook wel inbellen routers . Bezoek uw lokale elektronische winkel om er een te kopen als je niet al hebt . Houd er rekening mee dat deze opstelling niet mogelijk is zonder een dial - up router . Kopen van 2

Gebruik een standaard telefoonkabel aan op uw router aansluiten op de belangrijkste telefoonlijn op de muur . Steek een uiteinde van het snoer in de RS232- poort van uw router en steek het andere uiteinde in de wandcontactdoos .
3

Sluit de router aan op de poort met het label " Modem" op uw computer . Power-up van uw computer .

Wacht 4 totdat Windows klaar is met het opstarten . Maak verbinding met uw inbelverbinding zoals je normaal zou doen . Wanneer u verbonden bent met het internet , klikt u op de Start-knop en selecteer " Configuratiescherm . "
5

Klik met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram op de taakbalk ( naast de klok ) en selecteer " Network verbindingen. " Als u werkt met Vista of Windows 7 , selecteert u ' Network and Sharing Center " en klik op" Draadloze netwerken beheren . " Zoek de inbelverbinding waarmee u momenteel bent verbonden . Klik met de rechtermuisknop op en kies 'Eigenschappen'. Raakte het tabblad "Geavanceerd " .
6

Plaats een vinkje naast ' Internet-verbinding van deze computer met andere computers delen . " Dit zal een wizard die u zal helpen uw router configureren voor een draadloze verbinding te starten . Houd er rekening mee dat de stappen zal verschillen van fabrikant tot fabrikant . Volg de begeleide aanwijzingen op het scherm om de configuratie te voltooien. U wordt gevraagd om een naam voor het netwerk en een wachtwoord ( optioneel ) typen .
7

Start de tweede computer . Wacht totdat Windows is opgestart en toont een netwerk -pictogram op de taakbalk . Klik met de rechtermuisknop op en kies " Verbinding met een netwerk . " Klik op de dial - up draadloze verbinding die u hebt gemaakt te markeren . Hit "Connect ".

Previous: Next:
  routers
·Hoe te Tracert op een ASA 5510…
·Hoe te DCHP uitschakelen op ee…
·Wat is een router Delay ? 
·Is mijn router compatibel met …
·Hoe te versleuteling op Linksy…
·Hoe het opzetten van een DIR -…
·Hoe te Turn On UPnP voor een N…
·Hoe kan ik een Netgear WGR614 …
·Layer Drie Protocollen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
·Hoe maak je een draadloos signaal Captur…
·De definitie van een netwerk-ID 
·Hoe te Linksys Haak om een Desktop 
·Aan de slag met Bluetooth 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk me…
·Wat is een beveiligingssleutel voor draa…
·Hoe kan ik Internet Providers Rate 
·Hoe te verwijderen en opnieuw maken van …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com