Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoeveel pakketten worden verzonden als onderdeel van de DHCP vernieuwingsproces ?
Het Dynamic Host Configuration Protocol kan in slechts twee pakjes worden afgerond . DHCP kunnen netwerkbeheerders configuratiemogelijkheden via het netwerk verspreiden . Het wordt ook gebruikt door internetserviceproviders tijdelijke IP -adressen toegewezen aan klanten. De drijvende acteur in elke onderhandeling is de client-computer die een adres nodig . Een vernieuwing is het gevolg van een termijn die op de toewijzing van adressen . Aanpakken

Computers
met elkaar in contact door het verzenden van gegevens en berichten in een structuur heet een packet . Het pakket draagt ​​gegevens in haar lichaam en heeft koppen op de voorpagina dat adresgegevens bevatten . De voorste kop op een pakket het Internet Protocol header en dit omvat het IP -adres van de bron en bestemming van het pakket . Een client- computer wordt niet verwacht om berichten te ontvangen , tenzij ze in antwoord op een bericht dat de computer verzonden . De respons is naar verwachting bijna onmiddellijk gebeuren , en dus de klant hoeft alleen maar naar hetzelfde adres te houden voor de duur van een sessie aangesloten op het internet .
Packet Size

Een standaard DHCP -bericht is 312 bytes lang , maar de indeling bevat optionele velden die deze kan uitbreiden naar 576 bytes . Dit is ruim binnen de maximale pakketgrootte (de Maximum Transmission Unit , of MTU ) voor de meeste netwerken , dat is 1500 bytes . Sommige internetproviders verlaag de maximale pakketgrootte aan 1492 . Tenzij een netwerk heeft een ongewoon kleine maximale pakketgrootte beslist door de netwerkbeheerder , kan men DHCP -bericht worden uitgevoerd in een netwerkpakket .
Lease Vernieuwing

Netwerken en internetproviders onderhouden van een pool van IP-adressen , die kleiner in aantal dan het aantal leden nodig IP-adressen . Niet alle computers zal actief zijn op hetzelfde moment , zodat de beheerder kent een tijdelijk adres , die zal worden teruggegeven en toegewezen aan een andere computer . Soms computers het IP-adres niet vrijgeven , hetzij omdat ze crashen , of omdat ze plotseling uitgeschakeld . Te veel IP -adressen worden uitbesteed voor onbepaalde tijd te voorkomen , de DHCP-server geeft alleen een adres voor een beperkte periode . Dit is een huurovereenkomst . Indien de klant het wenst door te gaan met hetzelfde IP-adres langer is dan de leaseperiode geldt voor verlenging vóór het huurcontract afloopt . Dit is huurvernieuwing .
Vernieuwing Messages

Het aantal pakketten in een DHCP-lease vernieuwing komt overeen met het aantal berichten die door beide partijen gezonden tijdens het proces . De klant stuurt een DHCP-verzoek bericht naar de server dat het de lease toegekend . Netwerken kunnen meer dan een DHCP -server . De server antwoordt met een bevestiging dat de huurovereenkomst vernieuwt , en dus een vernieuwing kan worden bereikt met twee pakketten . Indien het eerste verzoek bericht niet wordt beantwoord , zal de klant sturen drie meer verzoeken . Dit betekent dat het maximale aantal pakketten in het vernieuwingsproces vijf . Als de oorspronkelijke DHCP-server antwoordt niet op elk verzoek van de opdrachtgever , de klant gaat in een " rebinding " procedure , waardoor het uitzenden verzoeken om te proberen om een uitbreiding van de lease van een van de DHCP- servers op het netwerk te krijgen gaat . Een rebinding is een afzonderlijk proces van een vernieuwing .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Over Home netwerk gedeelde sch…
·Verbinding maken met een ander…
·Hoe te Proxy Server Settings D…
·Hoe te Printers verwijderen me…
·Hoe maak je een breedband verb…
·Hoe op te lossen een kan niet …
·Hoe te Mailbox In Exchange 200…
·Hoe verschillende besturingssy…
·Hoe maak je een router Antenne…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je XP Home Setup voor VPN Inkomende 
·De Typische Network Hardware Configurati…
·Home Network Diagnostics & Monitoring Sp…
·Typische LAN Network 
·Hoe te Change My IP Informatie 
·Hoe om dynamische IP-adressering of DHCP…
·Hoe de MTU -instellingen op een Comcast …
·Wat is de bandbreedtevertragingsprodukt …
·Hoe kan ik uitschakelen van de Bluetooth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com