Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Je laptop , smartphones en computers en een telefoon met je kinderen ' : hoe je huis Linksys Networks Monitor voor gratis
Net als de meeste , kunt u meer dan een apparaat is aangesloten op het internet hebben . Toezicht op het netwerk wordt dan nodig als je wilt gaten te houden op wat uw kinderen surfen op het internet , of om te controleren of er geen ongeautoriseerde apparaten die op uw open netwerk . Naast deze redenen kan uw apparaten ook worden besmet met malware en het eten in uw bandbreedte . Router Interface

U kunt inloggen op uw Linksys router -interface en schakel de optie loggen verkeer . Eenmaal geactiveerd , de Linksys router houdt overzicht van al het inkomende en uitgaande verkeer . U kunt dan kijken op dit log en kijk welke computers of apparaten hebben bezocht die websites , en ook hoe vaak . Toezicht op deze lijst zal ook helpen om het verkeer te detecteren om ongewenste websites en geven ongeautoriseerde toegang tot uw apparatuur aangesloten op het internet .
Linksys Smart Wi - Fi App

nieuwe Linksys smart Wi - Fi- routers ( referentie 1 ) komen met een smartphone app die u kunt gebruiken voor het bewaken en beheren van uw netwerk, zelfs wanneer u weg bent van uw huis. De app helpt u de apparaten die op uw thuisnetwerk controleren . Dus als je een strikte no - surfen regel voor een tijdslot , kunt u een specifiek apparaat blokkeren gedurende die tijd . Deze app maakt het ook mogelijk om te prioriteren van de apparaten op uw netwerk dat meer bandbreedte moeten krijgen .
Network Scanner

Network Scanner is een geavanceerde netwerk monitoring tool, maar kan worden gebruikt door algemene gebruikers ook. Met deze tool kunt u uw netwerk scannen en controleren het aantal apparaten aangesloten op uw netwerk . De tool biedt alle informatie met betrekking tot de inrichting , het internet verkeer in verband met de inrichting en ook de processen die op verschillende apparaten op het netwerk aangesloten .
Spiceworks

Spiceworks is een enterprise niveau hulpmiddel , maar dat betekent niet dat je niet kunt gebruiken voor uw thuisnetwerken . Het geeft u volledige informatie over de apparaten op uw netwerk , hun besturingssysteem en de software op elk geïnstalleerd systeem . Dus als je wilt een scherp oog houden op wat uw kinderen zijn het installeren op hun computer en smartphones , deze tool kunt u al die informatie op een pagina te geven . Als je een kantoor aan huis en besteden veel tijd werken vanuit huis , de tool kunt u ook waarschuwingen instellen voor lage inktniveaus te detecteren op printers aangesloten op uw netwerk .
< br >

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een uitzending pro…
·Hoe vindt u het MAC-adres van …
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe maak je port forward een M…
·Hoe kan ik een MAC- adres te v…
·Media Player Group Policies 
·Hoe kan ik een software router…
·Gebruikt voor ZigBee 
·Dynamische Trunking Protocol &…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Voordelen & Nadelen van een draadloze Co…
·Hoe maak je Remote opnieuw opstarten van…
·Hoe te Lower Mijn Ping in een MW2 PC 
·Hoe te Twisted Network Cable Zorg 
·Wat is het voordeel van draadloze beveil…
·Wat is de betekenis van HTTP ? 
·Hoe te KBS converteren naar Bits Per Sec…
·Hoe maak je een Null Modem Cable Creëre…
·Hoe Hook Up een omkeren Schakelaar 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com