Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Voordelen & Nadelen van een draadloze College Network
Draadloze netwerken is zo gewoon dat sommige van zijn oorspronkelijke voordelen kunnen zijn vergeten . Maar het is niet zo lang geleden dat de netwerken van computers betekende dat er kabels tussen hen , en kantoren , woningen en scholen werd rommelig messes van blauwe en gele kabels . Wi- Fi -netwerken bevrijd uit deze aanbinden en toegestaan ​​voor roaming- netwerkverbindingen . Deze handige sprong voorwaarts is niet zonder complicaties en nadelen , vooral bij grootschalige netwerken zoals die op universiteitscampus . Gemak

De meest voorkomende argument voor Wi - Fi is het gemak . Niet langer heb computers of mobiele apparaten moeten rechtstreeks aansluiten op een router voor toegang tot een netwerk . Op een campus , waar de meeste computergebruikers hebben een netwerkverbinding toegang tot educatieve middelen of op het web surfen , het gemak van het niet nodig een kabel is onbetwistbaar . Studenten en docenten kunnen werken van laptops overal op een campus met een grootschalige Wi - Fi-netwerk .
Schaal

De grootte van een campus is zowel een voordeel en nadeel voor Wi - Fi . Sommige universiteiten zijn enorm , omvattende diverse stadsblokken en een paar vierkante mijlen . Voor gebruikers in staat om toegang te krijgen tot elektronische bronnen en het internet vanaf elke locatie binnen deze grens is handig en comfortabel , maar voor IT-beheerders de grootte van een campus vormt een probleem . Draadloze toegangspunten hebben een maximaal bereik tussen 100 en 200 voet , afhankelijk van het model , dus het kan honderden draadloze routers te nemen om een ​​hele campus verbinden .
Density
< br >

andere belangrijke overweging van een Wi - Fi-netwerk is de dichtheid . Overweeg een draadloos netwerk in uw huis . Misschien twee of drie apparaten delen van de internetverbinding via de Wi - Fi . Als een persoon downloadt een groot bestand , de andere computers of apparaten verliest kwaliteit van de verbinding . Op een campus , is het aantal mensen dat toegang een enkel toegangspunt sterk toegenomen . Een kijkje in een college collegezaal in 2011 onthult zoveel laptops als studenten , alle toegang tot het zelfde punt . In een collegezaal van 500 studenten , zijn meerdere toegangspunten nodig zijn om ervoor te zorgen kwaliteit aansluitingen voor iedereen .
Focus

Hoewel de technische problemen overwonnen kunnen worden en college netwerken kunnen groeien en krimpen naar gelang de behoefte , de immateriële nadelen zijn van een college draadloos netwerk zijn moeilijker te definiëren . Bijvoorbeeld, terwijl het is moeilijk om de waarde van het hebben van toegang tot internet in de gemeenschappelijke ruimtes , bibliotheken , studiezalen en cafetaria , de waarde van internet in een collegezaal debatteren nog steeds ter discussie . Studenten kunnen de neiging om internet te gebruiken voor iets anders dan het bestuderen , hen afleidt van het college en van het primaire doel van het college : om een opleiding te volgen

.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je Wireless Hackers voorko…
·Hoe BDP berekenen 
·Hoe Ghost een computer 
·Hoe maak je een PC ontvangen A…
·Hoe te Remote Access Setup Van…
·Hoe maak je een Windows-laptop…
·Hoe Exchange Mailbox 2003 expo…
·Hoe je het pad Start Toward MC…
·Hoe te verbinden Twee Fiber Ch…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe een IOGear GWA504 Router gebruiken a…
·Instructies voor een SMC Barricade Route…
·Wat is een USB- Ethernet -adapter ? 
·Technologie & Interpersoonlijke Communic…
·Landen Left Behind Wegens gebrek aan Com…
·Hoe te downloaden van een film op mijn l…
·Wat is de snelste manier om bestanden te…
·Hoe kan ik Hook Up DSL modems op een dra…
·Hoe Set Up My Acer op een Belkin 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com