Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Set Up My Acer op een Belkin
Het opzetten van een Belkin netwerkapparaat , zoals een draadloze router , kunt u de verspreiding van uw Internet -verbinding via elke computer in uw huis en delen van gegevens tussen computers . Terwijl je normaal zou gebruiken het netwerk opties opgenomen in het besturingssysteem van uw computer , Acer computers zijn voorzien van een aparte netwerkprogramma . Na het opzetten en installeren van de Belkin router moet u ook een netwerkprofiel creëren door middel van de Acer eNet Management software . Wat je nodig hebt Belkin installatieschijf Pagina 2 Ethernet -kabels
Modem
Toon Meer Aanwijzingen
1

Stel de Belkin router in de buurt van uw modem en zorg dat is dichtbij genoeg om te worden aangesloten met een Ethernet-netwerk kabel , maar nog niet de kabel aansluiten op de router . Sluit een Ethernet-kabel tussen de Ethernet-poort op uw Acer computer en de Ethernet- poort op uw modem .

Plug 2 in AC- adapter van de router en steek installatieschijf van de router in uw schijf van Acer . Klik op de " Easy Install Wizard " knop aan de onderkant van het nieuwe venster .
3

Klik op " Next " tweemaal hierop om een nieuw scherm te vertellen om de router . Koppel de Ethernet-kabel uit de poort op uw computer . Sluit de kabel aan op de poort met het label " Modem " op de achterkant van de Belkin router . Klik op 'Volgende'.
4

Sluit een tweede Ethernet-kabel aan op de Ethernet -poort op uw Acer computer . Steek het andere uiteinde van de tweede kabel op een van de genummerde poorten aan de achterzijde van de router . Kies " Volgende . "
5

Selecteer " Next " nog drie keer en klik op " Finish ". Haal de stekker van de tweede Ethernet-kabel aangesloten tussen de computer en de router als je wilt een draadloze verbinding .
6

Open het menu 'Start' op uw computer en klik op gebruikt " Alle programma's . " Kies " Alle Programma's" en klik op " Acer Empowering Technology . " Klik op de " Acer eNet Management " link.
7

Klik op de knop "Nieuw" en selecteer " Next . " Typ een naam die u wilt gebruiken voor het nieuwe profiel , zoals " Thuis " of " Belkin Network , " in het tekstvak . Klik op 'Volgende'.
8

Selecteer de router optie Belkin in de lijst van beschikbare netwerken . Klik op de groene pijl naar de router toe te voegen aan het profiel . Kies " Next . " Klik op het keuzerondje " automatisch Acquire IP-adres " en kies " Volgende . "
9

Kies " OK " om het profiel op te slaan . Klik op de naam van het profiel aan de linkerkant van het venster en klik op "Apply" om verbinding met het netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Ultra Low Loss…
·PCI Wireless Vs . PCI Express …
·Hoe je firmware upgraden op Ci…
·Hoe u een pc in een draadloze …
·Hoe het opzetten van een compu…
·Wat is 802.11 BG Wireless in e…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Manieren om te communiceren tu…
·Hoe je Wifi Signalen Boost met…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik meerdere NIC kaarten Gebruik 
·Toegang krijgen tot het T - Mobile Vast …
·Enterprise Networking Tutorial 
·Hoe kan ik mijn lokale IP- adres te vind…
·Comcast's Eisen voor Modems 
·Hoe het opzetten van een Certificate Aut…
·Hoe de VIA Rijn Family Fast Ethernet Ada…
·Hoe maak je een VMNG300 50MB kabelmodem 
·Wat doe je als laptop zegt Cable Niet aa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com