Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Enterprise Networking Tutorial
Enterprise netwerken vereist verschillende netwerkconfiguraties , beveiligingsinstellingen , router installaties en server setups . De lay-out van een onderneming bepalend voor de prestaties en de veiligheid voor de installatie . Er zijn verschillende stappen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat het netwerk draait op topprestaties en gebruikersgegevens is beveiligd tegen ongeautoriseerde toegang . Een goed geconfigureerde netwerk verlaagt ook de frequentie van de problemen en klachten van gebruikers van verloren gegevens en slechte connectiviteit . Instructies
1

Installeer een server computer met de nieuwste Windows-besturingssysteem . Windows server software omvat Active Directory , die wordt gebruikt om elk netwerkapparaat , client- machine en toestemming van de gebruiker op het netwerk te controleren . Dit is gunstig voor netwerkbeheerders die tot netwerkbronnen zich in verschillende kantoren te beheren . Kopen van 2

uw netwerk routers configureren . Netwerk routers segment grote netwerken , dus u kunt het verkeer tegen ongeautoriseerde gedeelten van het net te blokkeren . Routers kunt u ook uw netwerk uit te breiden met meerdere subnetten . Dit betekent dat u een router gebruiken om duizenden machines op een netwerk te hebben zonder het lopen uit van IP -adressen .
3

Installeer een firewall systeem voor uw router of server die toegang tot internet biedt . Een firewall blokkeert buiten netwerkverkeer van het invoeren van het interne netwerk . Dit voorkomt de mogelijkheid van clientcomputers ontvangen van een virus of het krijgen gehackt . Het beschermt ook de server machines die host gevoelige bedrijfsgegevens .
4

Zorg voor back-ups en het creëren van centrale delen van bestanden op een van uw servers . Het verstrekken van een centrale locatie voor uw gebruikers om bestanden op te slaan houdt de back-up systemen gestroomlijnd . U hoeft alleen een back-up een server en specifieke mappen om ervoor te zorgen dat uw gebruikers over de juiste back-ups in geval van dataverlies of een harde schijf kapot gaat .
5

Implementeer globale beleid met Windows Global Policy Editor . De Global Policy Editor functioneert om gebruikersrechten te geven op het netwerk . Dit geldt ook voor de tijden en locaties gebruikers kunnen inloggen op het netwerk , kan de typen toepassingen die ze kunnen installeren en de apparaten die gebruikers op het netwerk . Dit houdt gebruikers van het installeren van applicaties die virussen kunnen bevatten, en stelt hun printers die specifiek zijn voor de dienst waarvoor de gebruiker werkt .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik meerdere Hosts Ping…
·Hoe te megabytes per seconde b…
·Computer Networking acroniemen…
·Netwerken & Distributed System…
·Waarom zou Ping Fail op hetzel…
·Hoe verander ik de Netwerk I C…
·Network Access Protocol 
·Soorten Network Operating Syst…
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Over Wireless Networking 
Voordelen van Wireless Networking 
Hoe je draadloze kaart inschakelen in de…
Ad Hoc Netwerk Tutorial 
Hardware Netwerk Tutorial 
Over Ad Hoc Netwerken 
How to Set Up Wireless Networking Met Ti…
Wireless Networking Adapter Problemen op…
  Netwerken Articles
·Wat is de betekenis van het Netwerk Brid…
·Hoe kan ik herstellen mijn WEP-sleutel o…
·Wat Protocol doet CDP gebruiken ? 
·Hoe te beveiligen Linksys Wireless B 
·Toegang geweigerd Wanneer Netwerken mijn…
·Hoe maak Hulu sneller laden 
·Hoe maak je een code Krijg tot Plaats ee…
·Hoe het opzetten van een Ethernet DSL me…
·Hoe de Windows Network Repair Command na…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com