Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe maak je een Null Modem Cable Creëren
Nulmodemkabels worden gebruikt om communicatie tussen twee computer apparaten te vergemakkelijken . De constructie is vergelijkbaar met de RS -232 low - speed seriële communicatiestandaard . Hoewel de snellere technologie is ontwikkeld , kunnen oudere apparaten geen nieuwere , high - speed data poorten beschikbaar . Net als bij andere oudere elektronica , kunnen nulmodem kabels moeilijk te vinden en kan het nodig zijn om je eigen te maken zijn. Wat je
Need 24 - gauge geïsoleerde gevlochten koperdraad Pagina 2 D - subminiatuurconnectoren ( 9 -pins of 25 - pins ) op Twitter Krimpkous
Krimppistool
Solder
soldeerbout
Afstriptangen
multimeter
Potlood Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bepaal de lengte van de kabel die nodig is voor uw toepassing . Voeg enkele centimeters aan uw offerte te laten voor enige fout . Leaving wat speling in de kabel zal verminderen stress op draden en aansluitingen en voorkomen dat de kabel van steeds beschadigd . Kopen van 2

Knip de draad en strip 1/4 inch van de isolatie van beide uiteinden . Het aantal draden die je nodig hebt hangt af van het type connector en communicatie-eisen van uw apparaten . Nulmodemkabels gebruiken meestal 9 -pins of 25 - pins connectoren . Heb connector types door elkaar . Maak genoeg draden voor de aansluiting die u gaat gebruiken om veilig te zijn .
3

Grootte de krimpkous en snijd het op de juiste lengte . De lengte kan worden bepaald door inspectie soldeeraansluiting lengte van de connector en het toevoegen van 1/4 inch aan. Hierdoor kan de krimpkous om de draad en soldeer beker te dekken , het voorkomen van kortsluiting te voorkomen wanneer de kabel wordt gemonteerd . Je zult moeten twee stukken gesneden krimpkous voor elke draad .

Thread 4 elke draad door twee gesneden stukken van krimpkous . Laat de slang in de buurt van het midden van de draad voor nu .
5

Start tekenen van een schema voor uw kabel . Een null -modem kabel wordt gekenmerkt door het oversteken van de transmit ( TX ) pin met de ( RX ) pin krijgen aan de ene kant van de kabel . In deze configuratie is de TX pin van een apparaat direct aangesloten op de RX pin van het andere apparaat , en vice - versa en wordt het gebruik van een intermediaire inrichting . Etiket een connector als " connector A " en de andere " connector B. " Twee draden zal pinnen twee en drie sluiten van connector A tot pinnen drie en twee op connector B.
6

Connect signaleren grond van elke connector samen . Dit is pin vijf op 9 - pins connectoren en pin zeven op 25 - pins connectoren .
7

Bepaal of u handenschudden compatibiliteit voor uw kabel . Sommige geavanceerde computersoftware kunnen eisen handshaking , maar controleer uw software documentatie om zeker te zijn . Als het niet nodig is , wordt uw schema afgewerkt . Indien het vereist is , moet extra draden worden aangesloten . Voor 9 - pins handshaking compatibiliteit , pin vier en zes van connector A moet aansluiten op pin zes en vier van stekker B , terwijl de pin zeven en acht van connector A moet aansluiten op pin acht en zeven van connector B.

voor de 25 - pins handshaking compatibiliteit , pin zes en 20 van connector A moet aansluiten op pin 20 en zes van stekker B , terwijl de pin vier en vijf van connector A moet aansluiten op pin vijf en vier van connector B.

soldeer 8 de draden en aansluitingen volgens het schakelschema en plaats de krimpkous over de soldeerverbindingen . Test uw solderen baan voor shorts met een multimeter . Repareer elke shorts voordat u verder gaat .
9

Sluit uw kabel door het activeren van de krimpkous met de warmte kanon en knippen of vastschroeven van de connector behuizing . Wees voorzichtig dat u de kunststof isolatie te verbranden door oververhitting van de krimpkous .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een modem aansluit…
·Hoe maak je een Pantech 175 US…
·Hoe maak ik verbinding een Lin…
·Hoe maak je een Signal Booster…
·Hoe u uw kabelmodem Boost 
·Hoe je Internet Modem voor de …
·Hoe maak je verbinding een kab…
·Hoe het opzetten van een lapto…
·Wat is een 56K modem ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een netwerkverbinding op HP …
·Hoe de modem vervangen op een Inspiron 5…
·Werkt VPN werk over verschillende subnet…
·Wat is EMF File Format ? 
·Hoe je draadloze internetverbindingen Fi…
·Hoe te vergelijken Internet Snelheden do…
·Hoe te Zwaar Stress Your Network 
·Verschil tussen Cat 5 en Cat 6 Draad 
·Hoe te gebruiken Facebook om te communic…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com