Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> IP-adres >> Content
Wat is het doel van een statisch IP-adres ?
Statische IP-adressen toegewezen aan servers , routers en printers geven netwerken de mogelijkheid om permanente machines te hosten . Statische IP-adressen worden toegekend aan webservers , dus elke keer dat een lezer vraagt ​​de server , is het niet nodig om een ​​nieuw IP- adres op te halen . Statische IP-adressen voor gebruikers een manier om applicaties zoals web , games , FTP en andere diensten hosten op het internet . Functie

Een statisch IP- adres is toegewezen aan elke computer die kritieke functies biedt op het netwerk . Dit omvat servers , printers en routers . Bijvoorbeeld, als een router een permanente , statisch IP-adres had, de computer niet in staat is om zijn standaardgateway vinden om toegang te krijgen tot het internet . Een statisch IP wordt gebruikt , zodat computers op het netwerk kan altijd de kritieke apparaten . IP- resolutie is ook gecached , zodat het sneller voor machines voor toegang tot computers , zoals servers .
Eigenschappen

Een statisch IP verandert nooit , dus het heeft dezelfde structuur elke keer als de machine start . Als het IP van de computer is 208.5.093.151 , dan blijft het zo dat IP totdat u handmatig wijzigen . Dit is uniek voor dynamische IP-adressen , die telkens veranderen de computer wordt opgestart . Dynamische IP-adressen worden opgehaald van een server , maar statische IP-adressen zijn hard gecodeerd op de machine .
Voordelen

statische IP-adressen
gunstig zijn voor gebruikers die wil een gaming -of webserver hosten . Deze twee toepassingen zijn populaire redenen om hard code een IP-adres aan een machine . Webservers verkrijgen van een statisch IP -adres van de Internet Service Provider ( ISP ) . De webserver is geconfigureerd om een website te hosten , dus elke keer dat de gebruiker de domeinnaam komt in de webbrowser , wordt de website geserveerd . Zelfs gebruikers thuis kan een website hosten van hun huizen met behulp van een statisch IP -adres .
Overwegingen

Servers hotels met meerdere netwerkkaarten geïnstalleerd kan meerdere statische IPs aan hen toegewezen hebben . Dit is gunstig voor de server machines die fungeren als routers , of voor web servers die als host verschillende websites op de harde schijf . Web hosts hebben gewoonlijk computers met meerdere IP- adressen toegewezen , zodat ze kunnen veel websites hosten op een computer . Dit vermindert middelen , en slaat de webhost geld op server aankopen .
Waarschuwing

Sommige internetproviders blokkeren poort 80 ( de poort die wordt gebruikt voor web hosting ) om gebruikers te voorkomen hosting webservers op een prive- netwerk . Het toevoegen van een statisch IP aan een ISP-account is meestal een toeslag . Om het probleem van de extra bandbreedte gebruik van web hosting vermijden , ISP's blokkeren de haven , tenzij klanten betalen voor het extra voordeel van een statisch IP-adres met de web hosting -mogelijkheden .

Previous: Next:
  IP-adres
·Hoe kan ik een IP Helper -adre…
·DNS Mailserver Controles 
·Hoe stel ik een statisch IP-ad…
·Hoe om te controleren mijn sta…
·Hoe een IP-adres geassocieerd …
·Hoe afdrukken naar een IP-adre…
·Hoe je je IP-adres Reset 
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe maak je een subnetmasker B…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Is een UTP-patchkabel anders dan een gew…
·Hoe sluit ik mijn Verizon Wireless Modem…
·Wat zijn FTP Downloads ? 
·Hoe te Operationele beschikbaarheid Bere…
·De modem werkt niet Say PC Activity Toen…
·Hoe maak je een categorie Make 5 /Cat 5e…
·Hoe u het IP-adres van een IP camera vin…
·Hoe maak je een Netopia Wireless Modem i…
·Ik kan niet pingelen op Sony 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com