Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe sluit ik mijn Verizon Wireless Modem ?
Een draadloze computer modem heeft alle mogelijkheden van een standaard breedband modem en een draadloze netwerk router gerold in een enkel apparaat . Dit maakt het setup-proces eenvoudig , zoals gewoonlijk je zou moeten om deze twee afzonderlijke apparaten met elkaar te verbinden met Ethernet -kabels . Als je hebt een Verizon Internet draadloos modem in je huis en nodig om het te krijgen aangesloten op de computer , je eigenlijk alleen nodig om het te sluiten op een zeer specifieke ingang op het geval van de computer . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen

Plug 1 het ene uiteinde van de netadapter die bij uw Verizon wireless modem kwam in de adapter ingang op het apparaat zelf . Steek het andere uiteinde in het dichtstbijzijnde stopcontact . Uw Verizon wireless modem geen eigen stroomvoorziening ingebouwd in het apparaat , dus het zal nodig hebben om het vermogen dat wordt gegenereerd door uw kantoor of thuis te werken gebruiken . Dit zal leiden tot een reeks indicatielampjes om te verschijnen op de voorzijde van de draadloze modem . Kopen van 2

Sluit een Ethernet- kabel in de " OUT " ethernet stekker aan de achterkant van de Verizon draadloze modem . Het maakt niet uit welke kant van de Ethernet-kabel die u gebruikt voor deze stap .
3

Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de Ethernet -aansluiting op de netwerkkaart van uw computer . Op de meeste modellen van de laptop en desktop computers , zal deze aansluiting te vinden op de achterzijde van de machine . Uw Verizon wireless modem is nu correct aangesloten op de computer .
4

Schroef een coaxiale kabel aan op de coaxiale aansluiting op de achterkant van uw Verizon wireless modem . Dit is zal Internet signalen naar de modem , die vervolgens zal worden verzonden voorwaarts aan uw draadloze netwerk . Net als met de Ethernet-kabel , maakt het niet uit welke kant van de coax- kabel die u gebruikt voor deze stap .
5

Schroef het andere uiteinde van de coaxkabel aan op de internet -aansluiting in de muur van uw kantoor of thuis . Deze aansluiting zal zijn geïnstalleerd met Internet service was aanvankelijk setup . Uw Verizon wireless modem is nu correct aangesloten op de computer en uw muur en is klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe je 2 ISPs gebruiken op een…
·Hoe maak je een interne laptop…
·Zal een LAN-kaart Werk met een…
·Hoe maak je een kabelmodem Haa…
·Hoe te delen internet zonder e…
·Hoe maak je een modem aansluit…
·Hoe maak je een Multiple Devic…
·DNS-fout op een Modem 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn router van …
·Hoe kan ik een Internet-verbinding toevo…
·Hoe maak je een Netgear WNDR3700 Reboot 
·Hoe maak je een IP- Friend's zoeken 
·Netcat Opties 
·Hoe de Username op MSN 
·Hoe maak je een gratis VPN 
·De Alpha Beta fase van Web Development 
·Hoe te verbinden twee computers in een L…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com