Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Zal een LAN-kaart Werk met een kabelmodem ?
Kabel Internet -verbindingen toestaan ​​om bestanden te downloaden en surfen op het web op een hoge snelheid . Terwijl Internet Service Providers meestal leveren hun klanten met een compatibele modem bij inschrijving van een verbinding pakket , met behulp van een kabel internet aansluiting ook vereist dat u het juiste type kaart in de computer hebben . Kabel Internet

kabel internetverbindingen
gebruik van dezelfde infrastructuur dan de een gebruikt om digitale en analoge tv-signalen te dragen . In tegenstelling tot dial - up verbindingen , internettoegang via de kabel mogelijk maakt uw computer of apparatuur om altijd verbonden blijven met het internet . De technologie achter internettoegang via de kabel kunt u verbinding met het web op een zeer hoge snelheid . Sommige kabel- ISP's bieden ook extra diensten aan hun klanten , zoals , bijvoorbeeld , pakketten die een voice -over - Internet - protocol telefoonlijn , internetverbinding en digitale televisie omvat .
Cable Modem < br >

Afhankelijk van uw kabel provider , zou je ofwel een generieke of merkgebonden kabel internet modem ontvangen bij de ondertekening van uw contract . Terwijl gangbare kabel internet modems zijn ontworpen voor een specifieke ISP , kunnen generieke modems worden gebruikt op elke kabel internet netwerk. Typisch , merkgebonden modems hebt u toegang tot extra functies die gebonden zijn in uw contract , zoals , bijvoorbeeld , een VoIP-telefoon lijn . Beide typen kabelmodems moet u een Ethernet- kabel gebruiken om de modem aan te sluiten op uw computer .
LAN kaart

Een LAN-kaart of Ethernet kaart , is een interne of externe kaart waarmee u uw computer op een netwerk aansluiten . LAN kaarten hebben meestal een RJ - 45 -connector . RJ - 45 aansluitingen zijn rechthoekig en iets groter dan de aansluitingen voor telefoonlijnen . De meeste moderne moederborden hebben een geïntegreerde LAN- chip en connector . Voor oudere machines is echter mogelijk om een interne of externe LAN kaart kopen . Terwijl de externe LAN kaarten kunnen worden aangesloten via een standaard USB -poort , moet een interne aangelegenheid worden aangesloten in een vrij PCI -poort op uw moederbord .
Compatibiliteit

Alle moderne LAN kaarten zijn volledig compatibel met kabelmodems . Terwijl de oudere netwerkkaarten had soms verschillende soorten aansluitingen , moderne degenen alle steun van de RJ - 45 norm , dat is de een gebruikt door kabelmodems . Op uw kabel Internet modem aansluiten op de computer , sluit u gewoon het ene uiteinde van een standaard netwerkkabel in de modem en het andere uiteinde in de computer LAN-kaart .

Previous: Next:
  modems
·Hoe de Password Reset op een D…
·Informatie over de SoftV92 Geg…
·Hoe maak je een Device Driver …
·Dial - Up Modem Problemen 
·Hoe het opzetten van een netwe…
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Hoe kan ik een Dell Vostro Mod…
·Hoe te Dial - Up Fix Modem Pro…
·Hoe maak je een 2 Wire modemro…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Secure Network Met behul…
·Hoe maak je een Administrator -account m…
·Hoe maak je een Node IP- adres te vinden…
·XP Netwerk Help 
·Verklaring van het verschil tussen Open …
·Hoe een Airtel Data Card Install 
·Hoe te Connect Meerdere glasvezelkabels …
·Het gebruik van ATM IP- protocollen in C…
·Hoe hebben twee thuiscomputers op een DS…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com