Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> IP-adres >> Content
Waarom heb ik een statisch IP-adres ?
De definitie van een statisch IP-adres kan het best begrepen worden in vergelijking met het alternatief , dat is een dynamisch IP-adres . Een IP-adres is het aanpakken van het systeem gebruikt op het internet en gedefinieerd in de Internet Protocol . Een statisch IP -adres is een adres die permanent is toegewezen aan een computer . Elk IP -adres in de wereld uniek zijn, maar hoeft niet uniek toegewezen aan een computer . Het kan alleen worden toegewezen aan een computer tegelijk . Een dynamisch IP -adres is een adres dat alleen toegewezen aan een computer voor de duur van een sessie verbinding met het Internet . Dynamische IP-adressen

De standaard methode van toegang tot het internet is aan een IP-adres bezitten . Oorspronkelijk elke computer kreeg een IP-adres . Deze opdracht werd georganiseerd door de Internet Service Provider . Echter , het aantal beschikbare IP-adressen bijna op is . ISP's merkte dat veel van hun klanten alleen het internet gebruikt voor korte periodes . Dit betekende dat hun IP-adres was slapende voor lange periodes. Ze werkten op dat ze een pool van IP-adressen kon houden en alleen toe te wijzen een aan een klant voor de duur van de verbinding van die computer met het internet . Wanneer de klant zich afmeldt , wordt dat IP-adres terug naar het zwembad te worden toegewezen aan een andere klant . Door deze methode , ISP's beheren minder IP-adressen dan het aantal van hun klanten .
Nadelen

dynamische IP-adressen
problemen voor sommige internetgebruikers veroorzaken . Bedrijven lopen webservers , of het aanbieden van andere diensten via het internet moet het publiek om ze te kunnen opnemen op een herkenbaar adres . Dit adres is meestal een webadres , zoals " www.something.com . " Echter , het webadres is alleen bereikbaar door te verwijzen naar de onderliggende IP -adres gekoppeld. Servers hebben een statisch IP -adres hebben , anders kunnen ze niet gecontacteerd worden op hun bekend adres .
Consumer Applications

statische IP -adressen
zijn van essentieel belang voor een aantal van de nieuwere internet gebaseerde toepassingen nu gemeenschappelijk gebruik steeds in de woning . Traditioneel , het grote publiek bediend als de cliënt in elke internetverbinding . Thuisgebruikers niet nodig om inkomende verbindingen te accepteren , ze gingen alleen op het internet te zoeken naar informatie . Voice over IP is internettelefonie. Net als een telefoon gebruiker een permanent telefoonnummer nodig , de VoIP- abonnee heeft een statisch IP-adres . Inkomende gesprekken kunnen niet worden gerouteerd naar een steeds veranderende IP -adres .
Future

Peer - to-peer architectuur
kunnen alle leden van een netwerk met elkaar in contact rechtstreeks hetzij voor chat of voor het delen van bestanden . Deze systemen zijn gecentreerd rond directories en trackers die gebruikers in staat om elkaar te vinden . Dynamische IP-adressen maken herhaald contact met een bekend IP-adres onmogelijk . Alleen statische IP-adressen kan de peer-to - peer netwerk architectuur ondersteunen .

Previous: Next:
  IP-adres
·Hoe te Sify Broadband Router I…
·Waarom een computer kan een Ma…
·Hoe snel Voer een statisch IP-…
·Hoe een IP-adres blokkeren in …
·Hoe maak ik een IP- adres te v…
·Hoe je . Htaccess Maak een IP-…
·Wat is het verschil tussen een…
·Het IP- adres van de Machine z…
·Hoe vindt Mijn IP-adres en wac…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Netgear WGR614 Connection…
·Definieer Virtual Host 
·Windstream 2Wire DSL Modem Specs 
·iBook Internet Sharing : DS Tutorial 
·Hoe om te weten of uw wachtwoord is geco…
·Hoe in te loggen op de Netgear 834 Route…
·Wat is het verschil tussen een statisch …
·Hoe maak je een Ethernet -controller ide…
·Hoe maak je een router poortnummer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com