Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Lijst van Internet Protocollen
Een protocol is een gestandaardiseerde manier waarop een specifieke procedure wordt uitgevoerd . Als mensen eens zijn protocollen het hen in staat stelt om te communiceren en samen uitvoeren van verschillende taken. Menselijke taal is een voorbeeld van een communicatieprotocol . Computers , computeronderdelen en de verschillende soorten van computer software protocollen gebruiken ook om succesvolle communicatie te garanderen . HTTP

Het protocol algemeen bekend als HTTP is een afkorting voor Hyper Text Transfer Protocol . Deze vier letters zijn kans om te verschijnen in kleine letters in de adresbalk van een webbrowser tijdens het bekijken van dit artikel . Ze bevinden zich aan het begin van het adres en worden gebruikt om de browser te vertellen hoe goed de gegevens te verwerken op de pagina en de gegevens weer te geven op een computer gebruiker . Het woord hyper in het acroniem wordt gebruikt om aan te geven dat de tekst niet lineair is en daadwerkelijk kan worden gekoppeld op vele manieren . HTTP werd oorspronkelijk gebruikt als een manier om tekst weer te geven , maar browsers zijn geëvolueerd om te kunnen veel meer weer te geven met behulp van het protocol .
FTP

De primaire protocol
gebruikt om de overdracht van grote hoeveelheden gegevens van plaats tot plaats over het internet is bekend als FTP . FTP is een acroniem dat passend staat voor File Transfer Protocol . Computers bekend als FTP-servers zijn plaatsen op het internet waar bestanden kunnen worden opgeslagen en toegankelijk via File Transfer Protocol . Een computer gebruiker kan toegang krijgen tot een FTP-server met behulp van FTP client software . Populaire web browsers zijn ook in staat om toegang te krijgen tot bestanden die op een FTP -server . Een FTP-server verschijnt in principe op een computer gebruiker als een externe harde schijf en surfen op het bestanden op een FTP-server is vergelijkbaar met het surfen op de harde schijf van een computer met een file manager .
TCP /IP

het netwerk protocol suite die primair verantwoordelijk is voor de overdracht van ruwe data over het internet is bekend als TCP /IP . De afkorting staat voor een combinatie van Transfer Control Protocol en het Internet Protocol . De TCP- side vooral beschrijft hoe computers en hoe data is goed over het internet worden verzonden. Internet netwerk adressering concepten zoals een IP -adres zijn onderdeel van de IP zijde van het TCP /IP protocol suite. Elke verbinding met het internet heeft een uniek numeriek adres bekend als een IP-adres . Alfanumerieke webadressen zoals Google's webadres zijn eigenlijk in een numeriek IP-adres vertaald en een computer die bekend staat als een web- server wordt gecontacteerd op het externe IP-adres op de pagina te zien in een browser waarin de alfanumerieke adres is getypt bieden .
< br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te EPC installeren op een …
·Remote Internet Access Opties 
·Hoe maak je een ISA Proxy Port…
·Hoe om te controleren Windows …
·Wat is PPP -protocol ? 
·Hoe je je Mac Run Maak als ser…
·Ik kan niet pingelen op Sony 
·Waarom zou een Administrator G…
·Hoe te public_html mappen verb…
  Related Articles
How to Set Up een draadloos internet rou…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe maak je een Home Wireless Internet S…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een computer op een tv Met b…
·Hoe het opzetten van internet via een Et…
·Hoe kan ik een Internet signaal van een …
·Hoe maak je een Windows Firewall configu…
·Een FORCEnet Compliance Checklist 
·Toegang krijgen tot een Windows Vista -p…
·Hoe je het CCNA examen 
·Hoe te installeren Bluetooth in Windows …
·Hoe je WAN bandbreedte Bereken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com