Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe stel ik een thuisnetwerk met Comcast ?
Om een Comcast internet verbinding tussen twee of meer computers te delen , is een netwerk vereist . Het opzetten van een thuisnetwerk met Comcast Internet is over het algemeen vrij eenvoudig , ongeacht of u wilt bekabeld of draadloos netwerk hardware te gebruiken . In de meeste gevallen kan een thuisnetwerk worden opgezet in 30 minuten of minder en zullen weinig eisen, indien een gereedschap om te voltooien . Netwerkhardware , zoals een router en computer netwerken kaarten nodig zijn om het netwerk te voltooien , hoewel veel computers zullen hebben bekabeld of draadloos netwerk kaarten voorgeïnstalleerd . Wat je nodig hebt
bekabeling of draadloze router ( afhankelijk van het type netwerk dat u wilt maken ) op Netwerkadapter kaarten ( een voor elke computer op het netwerk als ze niet al uitgerust ) op Ethernet kabels ( alleen voor bedrade netwerken ) op Twitter kruiskopschroevendraaier ( voor het installeren netwerkadapterkaarten ) op router handleiding of " Quick Start "-gids
Toon Meer Aanwijzingen
installeren adapter Cards

1

Installeer een netwerkadapter kaart in elke computer die niet over een Ethernet-poort of een draadloos internet -kaart vooraf geïnstalleerd . Zet de computer uit , stekker uit het stopcontact en verwijder het linker zijpaneel los door de schroeven en schuif het terug over de toegang tot het moederbord te krijgen . Kopen van 2

Zoek de PCI uitbreidingssloten in de linkerbenedenhoek van het moederbord . Gebruik een kruiskopschroevendraaier nodig om de metalen expansie poort te verwijderen die lijn staat met de uitbreidingssleuf die u gaat gebruiken voor uw netwerkadapterkaart .
3

Lijn de adapter kaart met de PCI-uitbreidingskaart sleuf u gebruikt en druk deze stevig aan zodat metalen connector van de kaart in de gleuf volledig . Gebruik de schroef die u eerder verwijderd om de adapter kaart vast .
4

Plaats het zijpaneel en sluit de computer opnieuw Druk op de knop om het besturingssysteem van uw computer opstart , waardoor het aan de sporen nieuw geïnstalleerde hardware en installeert automatisch stuurprogramma's voor de netwerkadapter kaart.
instellen het thuisnetwerk

Place 5 van de router die u gebruikt voor uw thuisnetwerk de buurt van uw Comcast internet modem ( die zal worden geïnstalleerd door uw Comcast installateur op een gunstige locatie ) . Gebruik een kleine lengte van de Ethernet- kabel aan op de modem aansluiten op uw router .
6

Sluit alle computers die u wilt een draadloze verbinding met de router via Ethernet -kabels . Steek een uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort van de computer en het andere uiteinde in een beschikbare poort op de achterkant van de router, beide uiteinden van een Ethernet-kabel kan worden aangesloten op beide poorten
7

Sluit de router en modem in als zij niet zijn aangesloten reeds . Wachten terwijl ze opstarten en configureren zichzelf . De computers die zijn aangesloten op de router via bedrade verbindingen zal de beschikbare netwerkverbinding detecteert zodra deze is afgerond; als ze niet het netwerk detecteert , voert de "Network Connection Wizard " in het Configuratiescherm in het menu Start en volg de on - scherm om de verbinding te maken.

Log in op de router met behulp van het IP-adres te vinden in de instructies van de router of de "Quick Start " gids 8 . Als u een draadloos netwerk wilt gebruiken, klikt u op het tabblad " Wireless " en zorg ervoor dat de draadloze antenne van de router is ingeschakeld . Als deze is uitgeschakeld , klikt u op de knop om deze in te schakelen . U kunt ook instellen veiligheidskenmerken voor het netwerk , zoals het creëren van een netwerk of beveiligd encryptiesleutel op dit scherm .
9

Open het Configuratiescherm op een computer die is aangesloten op de router via een Ethernet kabel als u het opzetten van een draadloos netwerk . Klik op de " Set Up een draadloze router of accesspoint " link in het menu " Network Settings " , volg dan de aanwijzingen op het scherm om het instellen van de draadloze netwerk .
10

Controleer elke computer die zal te verbinden draadloos , een bericht of pictogram moet worden weergegeven in het systeemvak in de rechterbenedenhoek van het scherm om aan te geven dat een of meer draadloze netwerken beschikbaar . Klik op dit pictogram of mededeling aan een lijst met alle beschikbare netwerken te zien , en kies degene die u zojuist opgericht; klik op de knop " Connect " , het invoeren van de netwerk- wachtwoord of encryptiesleutel als u een eerder ingesteld . Zodra de computer verbindt , vinkt u het vakje naast " Automatisch verbinding maken met dit netwerk " om ervoor te zorgen dat de computer altijd is verbonden met het netwerk , terwijl deze binnen het bereik .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Tether mijn laptop 
·Voordelen van de D - Link Xtre…
·Hoe te Smiley Iconen Neem Face…
·Heeft een Virtual Port Network…
·Hoe vindt u uw gebruikers-ID b…
·Nadelen van Slow bandbreedte 
·Vermogen ISO Tutorial 
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Hoe Corporate Internet Usage M…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·CLEAR USB Vs . CLEAR 4G 
·Hoe maak je een VPN configureren op NetG…
·Hoe u een Netgear Wireless - N 300 Route…
·Hoe maak je een netwerkontwerp 
·Hoe vindt u de domeinnaam voor een Belki…
·Hoe kan I Bridge een Westell 6100 met ee…
·Hoe maak je een Wireless Range Adapter V…
·Hoe je je Qwest Telefoonlijn uit naar uw…
·Hoe te installeren of vervangen van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com