Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe een Apache Problemen Met een 404 -fout
De Apache server is webserver software die wordt gebruikt om websites te hosten op het internet en is de meest populaire software van dit type sinds 1996 . Apache server software is beschikbaar voor gebruik op een breed scala van besturingssystemen , waaronder Linux , Unix , Solaris , Windows en Mac OS X. Een fout 404 is een standaard HTTP- fout die optreedt wanneer een client verbinding kan maken met de server en maak een vragen , maar de server kan niet vinden wat werd gevraagd. Veel problemen kunnen veroorzaken 404 fouten , maar een aantal fundamentele problemen oplossen zal de meest voorkomende problemen snel te vinden . Wat je
computer moeten met een Apache web -server software geïnstalleerd
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer het index.html bestand in de server web directory . Als een client om een pagina van een website gehost op de server , het index.html bestand voor die site moet aanwezig zijn of een 404 error zal leiden te zijn . Meerdere websites kunnen worden gehost op een Apache -server en elk hebben hun eigen index.html bestand . Als het index.html bestand niet aanwezig voor de gevraagde website , herlaad de index.html van een back-up of de wederopbouw van het bestand . Poging om weer toegang te krijgen tot de bron . Indien de pagina , is het probleem opgelost . Als de pagina niet wordt weergegeven , ga dan naar stap 2 . Kopen van 2

Controleer de aangevraagde bron . Binnen directory van de website bestaat al het beschikbaar voor het bekijken pagina's . Controleer of de gevraagde specifieke pagina is aanwezig in de directory met de juiste naam . Als de specifieke pagina bestaat niet , herlaad de pagina bestand naar de web directory van een back-up of de wederopbouw van de pagina . Als het bestand bestaat , maar is verkeerde naam , hernoem het bestand naar de juiste naam . Proberen te krijgen tot de bron . Als de pagina kan worden weergegeven , is het probleem opgelost . Als de pagina nog steeds niet vertoning verder met stap 3 .
3

Controleer de server root- instellingen . De server root het bovenste level directory , waarin de server 's log , configuratie en foutbestanden houdt . Als de serverroot instelling gevarieerd van de standaard , kan de server niet in staat om de gevraagde bestanden te vinden . Bijvoorbeeld , als de server root- instelling is ingesteld op " /var /www " een correctie zal moeten worden gedaan om het configuratie bestand , zodat de server de gevraagde gegevens kunnen vinden . Om dit probleem op te lossen , toegang tot de server configuratie bestand en voeg de regel " Document root" /var /www " " boven de lijnen die leest " gebruiker www - data " en " groep www - data . " Poging om opnieuw toegang te krijgen tot de pagina . Indien de pagina , is het probleem opgelost . Als de pagina niet wordt weergegeven , ga dan naar stap 4 .
4

Bekijk de server error log file . De error log file is waar de Apache server eventuele fouten die zij tegenkomt zal aanmelden . De error log is gelegen in de server root directory en kan worden geraadpleegd door te typen in de terminal " logs /yourwebsite.error " waar " yourwebsite " is de naam van de site . Onderzoek alle fouten een gemeenschappelijk kenmerk of een variabele die wordt veroorzaakt door de server van 404-fouten melden bepalen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Het nadeel van Client - Server…
·How to Set Up een draadloos in…
·Hoe te Router Probleem oplosse…
·Hoe te Update Your WordPress B…
·Hoe kan ik mijn favorieten Tra…
·Hoe maak je Stuur een fax met …
·Mijn ISP Veranderd Van 5 tot 1…
·Hoe installeer ik draadloze ne…
·Hoe op te laden voor internetg…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up My Windows 7 netwerk met een …
·Het vergelijken van draadloze kaarten 
·Hoe zie ik draadloze verbindingen ? 
·Hoe maak je een Cisco Wireless -kaart in…
·Voor categorie 6A datacenters 
·Hoe werkt een firewall Affect Speed ​​? 
·Hoe maak je een Cat5 kabel beëindigen 
·Hoe te Grandstream configureren 
·Hoe u uw computer krijgen om te zoeken n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com