Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Tips voor breedband aan Mijn Rural huis
High - speed breedband internet is het delen van informatie een revolutie teweeggebracht in de laatste generatie . Terwijl de dial - up internet voorzag in het basiskader voor het potentiële nut van het web te zien , breedband toegestaan ​​om het te beginnen te worden gerealiseerd. Niet iedereen is echter gezegend met deze zelfde gelegenheid . Amerikaanse platteland , met spaarzame bevolking en grote afstanden tussen woningen , zorgt voor een uitdagende business model voor een internet service provider . Als u woont in deze lacunes , wanhoop niet . Er kunnen mogelijkheden . Phone Company

Start
met uw telefoonmaatschappij . Denk niet dat je bent te ver om te worden geserveerd met deze dienst . Bel ze . Als ze zeggen dat service niet beschikbaar is , vraag hen dan om een geschatte datum van expansie . Bel ze terug ten minste eenmaal per kwartaal en vraag uw buren om zo goed te doen . Vraag , zelfs in kleine hoeveelheden , stimuleert het aanbod .
Wireless Carrier

Raadpleeg uw draadloze telefoon provider . Met de komst van de 3G -en 4G- diensten op smartphones en met " hot spot " functies op telefoons die het mogelijk maken de telefoon tot een breedband gelijkwaardig signaal naar draadloze apparaten uit te zenden , is deze dienst uitgegroeid tot een haalbare optie is voor veel landelijke klanten . Controleer of u voldoende signaal en dat het in een regio waar internet service is beschikbaar voor het tekenen van een contract op lange termijn . Gewoonlijk het draadloze winkel zal ofwel laat je ' try before you buy " of ze zullen een aangiftetijdvak waarin u de telefoon of de dienst met de enige kosten komen van de tijd die u gebruikt het terug aan te bieden.
< Br >
satelliet

Er zijn satelliet breedband Internet- opties als u een duidelijk beeld zonder bomen of landvormen richting van de vooraf bepaalde gerecht wijst richting. Deze zijn gemeten diensten waarin je mag een bepaalde hoeveelheid bandbreedte , de eenheid beschrijvende van toegang tot internet , gedurende een maand op een vooraf bepaalde snelheid . Dit zijn typisch breedband kwaliteit downloaden , maar vaak achterblijven in het uploaden snelheid. Dit kan een probleem zoals extra services zoals VoIP , premium internet gebaseerde telefoondienst , als dergelijke uiteenlopende snelheden communicatie kunnen veroorzaken . Controleren en te begrijpen gebruiksvergoedingen duidelijk vóór de ondertekening van contracten op lange termijn . Omdat je meestal zal worden beperkt als aan hoeveel je kunt downloaden , evalueren uw verbruik in het licht van de hoge kosten van deze dienst voordat je het uitvoert .
Andere Potentieel Strategies

Broadband over Power Line ( BPL ) kan uiteindelijk bieden breedband service aan iedereen die met de stroomvoorziening . Deze dienst zal ofwel naar elk huis individueel of naar een centrale ruimte waar het zal vertakken naar woningen op lagere hoogspanningslijnen . Kabel- service providers zijn begonnen met het verspreiden naar grotere gebieden sinds hun dienst kan worden uitgevoerd met behulp van traditionele hoogspanningslijn palen . Er zijn aanzienlijke lening en subsidie ​​mogelijkheden gecreëerd onder de Amerikaanse Terugwinning en Reinvestment Act van 2009 aan beide bieden voor infrastructuur om deze service uit te breiden en te helpen individueel kopen deze dure diensten geweest . Andere overheidsdiensten , zoals de USDA hulp in deze hoedanigheid ook.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn de Port Staten in een…
·Handmatig downloaden Windows U…
·Hoe maak je een transparante p…
·Wat is de oorzaak een Redirect…
·Type Netwerk Structuur Grondsl…
·De vertrouwensrelatie tussen t…
·Hoe je het Handvest Kabel IP V…
·Hoe te EPC installeren op een …
·Hoe te verbinden van een lapto…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe de beveiliging te configureren voor …
  Netwerken Articles
·Soorten van een teleconferentie 
·Actiontec Modem Router zal geen verbindi…
·Hoe te verbinden twee computers op een n…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless - N Noteb…
·Het Belang van Subnetting 
·Hoe je draadloze bereik 
·Hoe kan ik XP groepsbeleid Accounts en i…
·Inzicht Internet Verbindingssnelheden 
·Hoe maak je een CAT 5E Patch Panel Wire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com