Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Nadelen en voordelen van Computer Networking & Internet Connectivity
Computer networking is de praktijk van het verbinden van twee of meer computers met elkaar , zodat ze kunnen communiceren met elkaar . Het internet is een wereldwijd computernetwerk samengesteld uit vele andere computers en computernetwerken . Computernetwerken en internet bieden een verscheidenheid aan voordelen voor gebruikers , maar ze kunnen ook de invoering van een aantal belangrijke problemen . Shared Resources

Een van de belangrijkste voordelen van computer netwerken is dat het mogelijk computers te middelen te delen . Een netwerk kan bijvoorbeeld mogelijk 10 verschillende computers toegang tot dezelfde printer , die veel efficiënter dan met 10 verschillende printers voor gebruik 10 computers . Op dezelfde manier kan netwerkcomputers harde schijven te delen , waardoor computers om te werken met en veel meer informatie opslaan dan ze anders konden. Netwerken kunnen ook de computers in staat om internetverbindingen te delen . Aan de andere kant , als je resources met teveel andere gebruikers te delen , kunnen middelen worden veel gebruikt . Bijvoorbeeld , zou het inefficiënt zijn als 100 mensen op een netwerk probeerde te drukken vanaf een printer tegelijk .
Communicatie

ander voordeel van computer netwerken en toegang tot internet is dat ze bieden de mogelijkheid om snel te communiceren en data -overdracht over lange afstanden . Netwerkcomputers kan bestanden naar elkaar te sturen zonder dat u handmatig over te dragen met behulp van een schijf of een ander extern opslagapparaat . Ook computers met toegang tot internet kan informatie naar andere computers verzenden over de hele wereld , zodat gebruikers kunnen communiceren in real time . Bijvoorbeeld , kon je een live video- gesprek met een vriend in Japan via het internet met behulp van video-conferencing software .
Kwaadaardige programma

Een nadeel van netwerken
en toegang tot internet is dat het de mogelijkheid om in contact te komen met de kwaadaardige programma's zoals computer virussen die uw computer kan beschadigen verhoogt . Als uw computer niet is aangesloten op andere computers , dan is de enige manier voor schadelijke programma's om toegang te krijgen is door middel van een schijf die u of een ander extern apparaat dat u aansluit op uw computer . Wanneer u verbonden bent met het internet , kunnen andere computers je communiceren met je slechte data sturen en websites of e-mails kunnen proberen om u te verleiden tot het laden van kwaadaardige programma's op uw computer .
Schadelijke inhoud

Het internet staat vol met inhoud die sommige gebruikers ongepast of schadelijk zou kunnen overwegen . Het kan moeilijk zijn om dergelijke inhoud te allen tijde voorkomen worden , zelfs als je voorzichtig zijn met wat je doet , want advertenties , websites en e-mails misleidend kan zijn . Het internet kan u ook blootstellen aan oplichting , zoals e-mails die proberen om u naar gevoelige financiële informatie bekend te maken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je Star Bladwijzers Clear …
·Wat is een domeinnaam in een e…
·Wat zijn de oorzaken Zwakke Wi…
·De voordelen van internettoega…
·Hoe te Inloggen Records te kri…
·QOS instellingen voor Netflix 
·Broadband Access Vereisten voo…
·Hoe maak je een 56K verbinding…
·Hoe heeft het internet beïnvl…
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe te Zet de Wireless internet op een H…
·Hoe kan ik een wachtwoord voor Find WiFi…
·Soorten Ethernet LAN 
·Tutorial Topics in Netwerk Conferenties 
·In welk jaar de eerste echte Internet Co…
·How to Set Up een draadloze internet ver…
·Hoe kan ik Haak een router aan mijn lapt…
·Hoe je meerdere computers verbinding mak…
·Hoe een goede Lag Switch Build 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com