Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een domeinnaam in een e-mail adres
Een e-mailadres bestaat uit vier hoofdonderdelen : De gebruikersnaam , het " @ "-teken , de e-mail domein en het hoofddomein . Dit vertelt de mailserver die de e-mail is voor , waar het bericht is afgeleverd en het type verbinding dat u gebruikt. Het domein deel van het adres is meestal het bedrijf waar u werkt , uw ISP of een derde dienst zoals hotmail of gmail . Gebruikersnaam

Uw gebruikersnaam is hoe je terugvinden via je e-maildomein . Alle datapakketten die worden geleverd aan het netwerk worden gesorteerd op het netwerk gebruikersnamen of IP , afkorting voor Internet Protocol , adressen en gedistribueerd naar de juiste locatie . Als de mailserver van een netwerk is niet in staat om te leveren aan een gebruikersnaam , wordt de e-mail verworpen en keert terug naar de afzender te zeggen dat de gebruiker niet kan worden gevonden .
Gebruiker Domein
p De gebruiker domein identificeert meestal de primaire mailserver . Als u gebruik maakt van Yahoo maildiensten , dan is het domein zal zijn mail.yahoo . Als u gebruik maakt van een universiteit account, wordt het e-mailadres van de instelling weerspiegelen , en als je gebruik maakt van een bedrijfsaccount je e-mailadres kan worden geleverd via het bedrijfsdomein . De gebruiker domein is vergelijkbaar met een ZIP- code op een envelop . Mail kunnen worden verzonden naar uw algemene ruimte , of het domein , en vervolgens doorgestuurd naar individuele ontvangers .
Hoofddomein

Het hoofddomein wordt vertegenwoordigd door de finale personages in het e-mailadres . Root domains die kan duiden op een commerciële hoofddomein met de " com "-domein , of vertegenwoordigen educatieve faciliteiten met behulp van een " edu " domeinnaam . Sommige landen gebruiken een landcode van twee letters als het hoofddomein , en er zijn zelfs aanbevelingen voor het reserveren van domeinen voor bepaalde soorten inhoud . In uw e-mailadres , het hoofddomein geeft het type server uw e-mail wordt doorgegeven door middel van , maar heeft zeer weinig invloed op uw e-mail
gebruiken " mailto: " .

Internet e-mail is inherent aan de meeste platforms . Als je een mailto typt in de adresbalk van uw browser zal het systeem standaard email programma te laden . Bijvoorbeeld , kunt u " mailto : myaddy@thisdomain.net " typen om een nieuw e-mailbericht te initiëren naar iemand met de naam " myaddy " bij de " thisdomain.net " domain name server . Als dat e-mailadres bestaat, zal de e-mail normaal worden geleverd . Het mailto protocol is een van de oorspronkelijke netwerkprotocollen , samen met hypertext transfer protocol , of http , en file transfer protocol , genaamd ftp , onder anderen.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe stel ik een nieuwe laptop …
·Hoe maak ik een e-mailadres di…
·Wat Alle kan ik doen met 7 Mbp…
·Hoe maak je een cPanel account…
·Hoe kan ik een hele adresberei…
·Hoe om te schakelen naar Comca…
·Alternatieven voor draadloos i…
·Instructies over Self - instal…
·Toegang tot een thuisnetwerk v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je websites met behulp van Link…
·Wat is een computer -router gebruikt? 
·Hoe kan ik een oude laptop gebruiken als…
·Hoe te versturen Gepersonaliseerde naar …
·Hoe maak je een Wireless Card G upgrade …
·Hoe maak je een SingTel Router beveiligi…
·Kunt u de stekker van een draadloze rout…
·Hoe maak je een Apple computer Sluit een…
·Hoe te verbinden via SSL Only 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com