Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de URL adresbalk ?
De adresbalk is een veld op een webbrowser , meestal gelegen op de top , waar u het adres van een webpagina in te voeren en dat geeft het adres van de pagina die u momenteel bent . Het adres van een webpagina is een Uniform Resource Locator in World Wide Web terminologie genoemd . Webbrowser

De hoofdsectie
van elke webbrowser het het deelvenster toont webpagina's . Boven deze , kunt u ervoor kiezen om toe te voegen in een aantal bars . Deze bevatten zoekfuncties en menu's . Misschien wel de meest essentiële balk aan de bovenkant van de browser is de adresbalk . Zonder deze bar kun je niet het adres van een webpagina handmatig invoeren . Het adresveld wordt geflankeerd door " Back " en " Forward " -knoppen . Deze stellen u in staat om achteruit of vooruit door de geschiedenis van recent bezochte pagina's . Er is ook altijd een " Reload " knop, die wordt omgezet in een knop "Annuleren " , terwijl een webpagina wordt geladen , als er niet ook een knop "Annuleren " . Andere knop vaak te vinden in de adresbalk is een "Home "-knop , waardoor de standaard webpagina van de browser te laden .
Protocol Identifier

De adresbalk bevat altijd minstens vier elementen . Eerste is het protocol identifier , het eerste deel van de URL te zien in het adresveld . Dit toont welke transfer protocol is actief op de verbinding met de gewenste webpagina te halen . De meest gebruikte protocol is het Hypertext Transfer Protocol . Dit wordt getoond als " http " in het protocol identifier . Veilige transacties worden uitgevoerd door de Secure HTTP , aangeduid door de letters " https ". De volgende meest voorkomende protocol is het File Transfer Protocol , die wordt weergegeven als " ftp " in het protocol identifier . Het protocol identifier wordt altijd gevolgd door een dubbele punt en twee slashes , bijvoorbeeld , " http://. "
Domeinnaam

Het adres van een website is eigenlijk een Internet Protocol-adres . IP-adressen zijn vier groepen cijfers gescheiden door punten . Deze adressen zijn niet memorabel , en dus de Web gebruikt betekenisvolle namen , genoemd domeinnamen . De webbrowser gaat om een ​​domeinnaam server om de naam te vertalen naar een IP-adres . De domeinnaam bestaat uit drie delen . Het eerste deel is meestal " www . " Echter , kan dit gedeelte worden veranderd door de eigenaar van de website . Indien een andere code verschijnt aan het begin van een domeinnaam , duidt dit op een subdomein . Het subdomein kaarten direct naar een directory van de website en hoeft u niet in te typen in een lange -adres . Het hoofdgedeelte van de domeinnaam is het zinvol deel van het adres . Eindelijk het domein van de domeinnaam volgt . Dit lijkt op " . Com ", " . Org ", " . Net" of een code domein land . De drie elementen van de domeinnaam worden gescheiden door punten .
Path en File

Het laatste deel van een URL in de adresbalk is de bekeken pagina of het bestand en de map het is gesteld inch Deze elementen zijn gescheiden van de domeinnaam door slashes . Bijvoorbeeld , " http://www.sample.com/folder/file.htm " zou de pagina "Bestand " in de "Map" directory van de website te openen . Als er geen bestandsnaam is opgenomen in de URL van de browser op zoek gaan naar een bestand genaamd " index.html " in de hoofdmap van de site .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik mijn IP zoeken op m…
·Hoe maak je een Network Key Pa…
·Social Media & Consumer Behavi…
·Hoe te bespoedigen een NetZero…
·Hoe mensen op Facebook Ontmoet…
·Hoe de Comcast Signal Sluit 
·Wat is TCP -protocol ? 
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·De voordelen van het hebben va…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je Ping een domeinnaam 
·Typen netwerk nodes 
·UDP Internet Protocollen 
·Hoe maak je een kabelmodem Adjust 
·Hoe een IP-adres blokkeren in ISA 
·Wat is DHCP versie? 
·Hoe maak je een USB- Ethernet -adapter g…
·Hoe kan ik een Linksys wachtwoord wijzig…
·Hoe je Bluetooth Samenwerking configurer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com