Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is DHCP versie?
DHCP is het Dynamic Host Configuration Protocol . Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor tijdelijke IP-adressen toewijzen aan computers op een netwerk of om klanten te verbinden met een internet service provider . De klant geeft weer het tijdelijke adres door een proces genaamd een DHCP release. IP Adressen

Het formaat van IP-adressen volgt het Internet Protocol . Dit zorgt voor een 32 - bits adres . Helaas is het aantal beschikbare adressen kader van deze regeling is op. Alle gegevens over het internet in een pakket . Het pakket draagt ​​gegevens in het pakket lichaam en bevat een header die de bron en de bestemming van het pakket geeft . Routers op het internet gebruikt u het IP -adres om naar uit gegevens over naar zijn bestemming . Daarom kan geen computer verbinding met het internet zonder een IP-adres .
Dynamische IP-adressen

Een computer heeft slechts een constante IP -adres te behouden voor de duur van een verbinding . Het hoeft niet op hetzelfde IP-adres altijd hebben . Dynamische IP- adressering was een methode bedoeld om vertragen de uitputting van IP-adressen . Een netwerk of internet service provider , onderhoudt een pool van IP-adressen die in kleinere aantallen dan de computers op het netwerk . De theorie is dat niet alle computers de hele tijd , dus minder dan het maximale aantal een IP-adres nodig hebt op een bepaald moment zal worden aangesloten . Dit is de zogenaamde dynamische IP- adressering en IP-adressen worden toegewezen volgens het Dynamic Host Configuration Protocol .
DHCP Discovery

Wanneer een computer wenst te verbinden met het internet het zendt een DHCP detectiebericht het netwerk . Het hoeft niet om het precieze adres van de DHCP-server kennen . De server pikt het bericht en antwoorden . De computer zal altijd proberen om het laatste IP-adres dat wordt gebruikt te krijgen. Als dit niet beschikbaar is , zal de server afnemen , en zal de klant opnieuw voor elk adres . De toekenning van een adres wordt een huurovereenkomst .
Renew of loslaten

Een lease op een IP-adres heeft een tijdslimiet . Wanneer de helft van die periode is verstreken , zal de computer een vernieuwing , die de DHCP-server ofwel kan verlenen of weigeren aan te vragen. Wanneer een computer verbreekt van het internet , kan het een release bericht te sturen naar de server te vertellen dat het niet langer met behulp van het adres . De release boodschap is niet een essentieel onderdeel van het DHCP -systeem , omdat het huurcontract aflopen zorgt ook voor een beëindiging in gebruik.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is een DHCP Client Service…
·Hoe de Internet Gateway in XP …
·Hoe het opzetten van een Priva…
·Hoe om concurrerend te blijven…
·Wat is de betekenis van HTTP ?…
·Hoe te verzenden Mass Fax Onli…
·Hoe te Endian Firewall Gemeens…
·Hoe te Router Probleem oplosse…
·Hoe te Websites blokkeren Met …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden Netgear naar My Compute…
·Wat gebeurt er als een U Steek een Cat 5…
·Wat is een LAN Repeater 
·Hoe u het IP-adres Reset voor een LaserJ…
·Hoe Computer ISPs & Cell Phone ISPs Zijn…
·Hoe Desktop Sharing Beveilig 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
·Hoe maak je een Wireless Network Securit…
·Hoe te uitschakeling traceroute 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com