Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je identiteit Obscure op een Social Network
Sociale netwerken , digitale ruimten waar gebruikers content te creëren en te delen , behoren tot de snelst groeiende media ruimten op het internet , ingrijpend veranderen van de manier waarop gebruikers communiceren met elkaar en trekken lijnen tussen publieke en private informatie . Terwijl de meeste gebruikers vrijwillig persoonlijke directory-informatie en zelfs intieme details over hun leven dragen , hebben andere gebruikers zorgen over privacy , identiteit en veiligheid online verhoogd . Voor de betrokkenen gebruikers , eenvoudige stappen bestaan ​​om de identiteit verhullen en privacy te verhogen, terwijl het gebruik van een sociaal netwerk . Instructies
1

Lees de privacyvoorwaarden van een social media website die u gebruikt . Deze documenten bevatten een compleet overzicht van uw rechten op de informatie die u publiceert op een sociaal netwerk . Bezorgd over privacy en identiteitsdiefstal gebruikers moeten de Gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen om volledig te begrijpen hoe hun gegevens worden gebruikt en beslissen of ze zijn comfortabel mits het kennen van de termen . Kopen van 2

uw account instellen om te maximaliseren privacy . Privacy-instellingen variëren van netwerk tot netwerk , maar bijna alle sociale netwerken kunt u opgeven welke gebruikers of soorten gebruikers bepaalde soorten content kunnen zien . U kunt , bijvoorbeeld , houden gebruikers met wie u geen verbinding hebben van het zien van een van uw informatie of ervoor zorgen dat bepaalde soorten informatie , zoals updates of foto's alleen naar een aangewezen groep vrienden of volgelingen . Onderzoek uw privacy opties in het Settings opties account voor uw account in het netwerk .
3

Weglaten alle informatie die je niet comfortabel voelt te delen met alle gebruikers van het netwerk op je profiel . Houd uw gegevens basic en vermijd te veel detail . Elk detail kan mogelijk worden gebruikt door iemand proberen om informatie over uw leven voor kwaadaardige doeleinden te krijgen .
4

Zorg voor een manier voor netwerkgebruikers om in contact te komen met u , zoals een e-mail of een interne netwerk proces messaging. Het verstrekken van uw volledige contactgegevens moedigt gebruikers aan om u ongevraagde informatie sturen of levert potentieel prive-informatie zoals uw geografische locatie , zoals opgenomen in een netnummer . Je kunt je nauwe contacten aanvullende contactgegevens wilt verzenden via een persoonlijk bericht .
5

Vermijd het publiceren van elke vorm van gevoelige informatie , zoals financiële informatie , medische dossiers of iets anders dat prive-informatie die u niet kon onthullen willen alle netwerkgebruikers te zien .
6

Vermijd het plaatsen van een persoonlijke foto als profielfoto. In netwerken met foto uploadt , kunt u een foto waar je niet op je afbeelding een profiel als en dan zijn persoonlijke foto's in persoonlijke mappen of secties voor je vrienden gebruiken .
7

Geef een valse naam . Als je zijn zeer bezorgd over uw online identiteit , kunt u een profiel opent onder een valse naam op de meeste sociale netwerken . Enkel ben zeker om uw vrienden te vertellen over je online identiteit .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een DNS Server Err…
·Hoe Sites Van NetGear Deblokke…
·Proxyverificatie Informatie 
·Wat is de Active Security Moni…
·Hoe maak je DNS met een statis…
·Hoe te Fiber Optic Internet Kr…
·Hoe maak je een MySpace Accoun…
·Hoe te Satellite bandbreedte B…
·Home Internet Opties 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Cat 5 Wire stekker in ee…
·Hoe je het wachtwoord op de DIR - 625 Ve…
·Hoe je draadloze dekking uitbreiden 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe de cookies wissen op een Mac 
·Netgear DGN2000 & WiFi Problemen 
·Hoe te Subnet Bits Bereken 
·Checklist voor een Voice & Data Walk Thr…
·Hoe je Apache 2 opnieuw installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com