Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te Satellite bandbreedte Bereken
Satellieten hebben een beperkte hoeveelheid bandbreedte en zij moeten deze ruimte efficiënt te gebruiken . De hoeveelheid bandbreedte beschikbaar op een satelliet wordt gemakkelijk berekend door optelling van de bandbreedte van elke versterker ( transponder ) . Satellieten hebben meestal meerdere vervoerders . Berekening van de bandbreedte voor elke drager de satelliet is veel ingewikkelder en varieert van drager tot drager. Dit is een van de verschillende berekeningen die nodig zijn om effectief te plannen dragers van een satelliet . Wat je nodig hebt
Carrier parameterblad
Calculator
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereken satelliet vervoerder bandbreedte gebruik van de basisformule voor carrier bandbreedte : SR = DR /( mx CRV x CRrs ) , waarbij SR = symbol rate , DR = datasnelheid , m = modulatie factor , CRV = Viterbi FEC rate en CRrs = Reed Solomon FEC tarief . kopen van 2

Vervang " DR " in de vergelijking met de vervoerder datasnelheid in Mbp /s ( megabits per seconde ) . De gegevenssnelheid moet daarnaast op de drager parameterblad en vertegenwoordigt de hoeveelheid gegevens op de drager wordt doorgegeven . De datasnelheid is ook bekend als de informatie tarief .

Substitute " m " 3 in de vergelijking met modulatie factor van de vervoerder . De modulatie factor is de zend -regeling wordt gebruikt om de bandbreedte te verminderen terwijl het passeren van de benodigde gegevens . Er zijn verschillende modulatieschema's , zoals BPSK , QPSK , 8PSK , 16QAM en 8QAM . Voor de bovenstaande vergelijking , kan de modulatie volgende formules gebruikt : 1 = BPSK , QPSK = 2 , 8PSK = 3 , 8QAM = 3 en 16QAM = 4 . De regeling modulatie wordt gebruikt moet beschikbaar zijn op de drager parameterblad zijn.
4

Verwissel de vervoerder Viterbi FEC voor de " CRV " in de vergelijking . De Viterbi Forward Error Correction ( FEC ) rate is instelbaar en voegt bits om de datastroom te zorgen voor foutcorrectie . Typische Viterbi FEC instellingen 1/2 , 2/3 , 3/4 of 7/8 . Het eerste getal is het aantal informatiebits , terwijl het tweede getal is het aantal informatiebits plus toegevoegde foutcorrectiebits . Deze instelling moet ook worden vermeld op de drager parameterblad .

Interchange 188/204 voor " CRrs " in de vergelijking als de drager wordt met behulp van Reed Solomon FEC 5 . Het heeft hetzelfde doel als Viterbi FEC . Het kan echter niet worden veranderd, is eenvoudig aan of uit . Deze informatie staat ook op de drager parameterblad .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·De voordelen van het Webinar 
·Hoe maak je een Avatar Gezicht…
·Hoe gratis WiFi Signalen Get 
·Hoe wordt mijn computer commun…
·Soorten Bandbreedte Rays 
·Hoe maak je een Reverse DNS En…
·Computer Home Network Basic In…
·Hoe maak je een Reverse DNS Lo…
·Waarom heeft een fax Werk op e…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Ghost een computer 
·Cisco : Hoe Change My VLAN -nummer 
·Aansluiten van twee computers met een ro…
·Hoe te Driver Genius Registreer Professi…
·Hoe te Aircard ontvangst te verbeteren 
·Hoe maak je een Home Server configureren…
·Hoe te voorkomen Yahoo Messenger Van Zie…
·Hoe maak je een NUSNET wachtwoord wijzig…
·Hoe maak je een 2Wire Gateway modem 2701…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com