Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
FTP Transfer Types
FTP , of File Transfer Protocol , is een veel gebruikte methode voor de overdracht vier typen bestanden tussen computers in een netwerk . Moderne FTP -toepassingen kunnen gebruikers bestanden uploaden en downloaden op het internet zonder de ingewikkelde details van het bestand overdrachtsproces . Informatie, zoals welke poort te gebruiken , hoe verbindingen tussen de file zender en ontvanger , of welk type bestand moet worden overgemaakt vestigen worden allemaal bepaald door de FTP- applicatie op de server of de client zonder input van de gebruiker . De vier FTP File Types

De FTP-toepassing moet weten wat voor soort bestand het zal worden overdragen via het netwerk . Er zijn vier FTP bestandstypen : ASCII of tekst , binaire of afbeelding , EBDIC en lokale modus . Het is soms mogelijk om een bestandstype raden door extensie van het bestand . Bijvoorbeeld het . Doc, . Boog , . Gif , . Zee , . Zip , . Jpg , . Bmp , , mp3 en . Avi extensies zijn alle binaire bestanden . Bestanden met de extensie . Tar , . Hqx en . Txt zijn waarschijnlijk ASCII bestandstypen . In het verleden , het kiezen van de verkeerde bestandstype vaak betekende dat de ontvangende computer kreeg een beschadigd en onbruikbaar bestand . De typische FTP-toepassing vandaag bepaalt automatisch het bestandstype voor de gebruiker .
ASCII File Type

Het standaard bestand of de data type voor FTP- toepassingen is de ASCII ( American Standard code voor Information Interchange ) of standaardtekstbestandsstructuur . ASCII is een standaard manier om informatie te presenteren in de vorm computers kunnen begrijpen . De vroege dagen van het internet , de meerderheid van de overgedragen informatie was platte tekst . FTP toepassingen bewegingstekst gegevens tussen computers als 8 - bit ASCII code . Als de twee computers uitwisselen van bestanden gebruiken andere ASCII -formaat , het FTP- programma zet automatisch de gegevens naar 8 - ASCII en terug naar de oorspronkelijke tekst formaat van de ontvangende computer .
Binary of Image File Type

tegenstelling tot de ASCII- bestandstype , FTP toepassingen overdracht binair of afbeelding bestandstypen ongewijzigd zelfs als de twee computers hebben verschillende operating systemen of andere computer architecturen . De FTP-toepassing streams het bestand in 8 - bit brokken van de ene computer via het netwerk , herassembleert vervolgens het bestand op de ontvangende computer . Een foto of een muziekbestand is een voorbeeld van een binair bestandstype , ongeacht het type apparatuur dat wordt gebruikt met .
EBCDIC File Type

EBCDIC
( Extended Binary Coded Decimal Interchange Code ) is een FTP bestandstype gezien op sommige mainframe of minicomputer systemen . Zoals ASCII is een 8 - bit standaard voor het coderen tekstinformatie . EBCDIC bestanden ongewijzigd tussen machines overgebracht eenheden van 8 bits . Het bestand zender en ontvanger moeten bestand native EBCDIC ondersteunen om dit soort overdracht gebruiken .
Lokale modus File Type

Een FTP-programma die in de lokale modus kan overdragen bestanden tussen computers zonder gebruik te maken van de protocollen die nodig zijn voor ASCII , Binary , of EBCDIC bestandstypen . Het verzenden en ontvangen van computers hoeft slechts eens worden over hoe het bestand up te worden gebroken voor de overdracht en hoe het zal worden terug samen in een bruikbare vorm te zetten . Zoals EBCDIC , zijn de lokale modus bestandstype transfers meestal gezien op grote eigen systemen .

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe het opzetten van FTP Micro…
·Hoe te Combustion Tests uitvoe…
·Hoe maak je een e-mail Command…
·Hoe het opzetten van een SSH -…
·Hoe maak je een Telnet-server …
·Hoe je bestanden met behulp va…
·Definitie van een Torrent 
·Hoe je verschillende Havens in…
·Hoe maak je een Array Ping Via…
  Related Articles
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe om gegevens van de ene computer naar…
Wi- Fi Router Types 
Wireless Router Beveiligingstypen 
Hoe te wijzigen Nat Soorten over Belkin …
Typen draadloze netwerken 
Hoe om bestanden te gebruiken WLAN 
Hoe om muziek vanaf een computer naar ee…
Soorten Wireless Adapters 
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Sonicwall Firewall Monito…
·Gedetailleerde instructies over hoe om v…
·Hoe te Change My Xbox NAT Type voor een …
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe maak je een wachtwoord Get Met een I…
·DIY : WiFi USB Antenne 
·Hoe maak je Stuur een bericht naar een a…
·Soorten digitale communicatie 
·Hoe kan ik een Affiliate Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com