Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> FTP en Telnet >> Content
Hoe het opzetten van FTP Microsoft 2003 Server Met Remote Access
Externe toegang Desktop kunt u op afstand de controle van uw Windows-machine 2003 en het opzetten van configuraties zoals FTP -server . Remote Desktop draait op elke Windows-computer , en FTP-services worden geleverd bij de Windows 2003 server -besturingssysteem . Toevoegen en configureren van de FTP-service met behulp van Remote Desktop op uw lokale Windows-computer . Dit maakt het gemakkelijk om componenten aan uw Windows-servers toe te voegen . Instructies
1

Klik op de knop Windows "Start " en selecteer " Alle programma's . " Klik op "Accessoires" en klik op " Remote Desktop . " Dit opent het Bureaublad dialoogvenster Remote . Voer uw Windows 2003 -server naam in de "Connect to " vak en klik op ' Connect '. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en druk op " Enter . " Dit opent een terminal venster op uw lokale computer om de Windows server 2003 . kopen van 2

Klik op de knop Windows 2003 desktop van " Start" en selecteer "Configuratiescherm ". Dubbelklik op " programma's toevoegen of verwijderen " in het Configuratiescherm . Een venster wordt geopend . In dit venster , klik op "Add /Remove Windows Components " om een ​​lijst van specifieke Windows- onderdelen te bekijken .
3

Controleer het vakje " Internet Information Services ( IIS ) . " , Klik op de "Details " knop . Een lijst van extra onderdelen van IIS worden getoond . Het vakje genaamd " File Transfer Protocol ( FTP ) " en klik op "OK . " Klik op ' Next '. Windows installeert en configureert de FTP -service op de Windows-computer 2003 .
4

Klik nogmaals op de 2.003 knop Windows "Start " . Klik op " Systeembeheer " en klik op "Internet Information Services Manager . " Dit opent je hoofd configuratie console . Klik met de rechtermuisknop uw server naam en selecteer "Nieuw " en vervolgens " FTP-site . " Dit opent een FTP- wizard .
5

Voer een beschrijving voor uw site en klik op "Volgende . " ; Voer het IP-adres van de FTP-site . De wizard plaatst het standaard IP-adres van uw server in het tekstvak en de juiste FTP-poort . Je kunt ook deze standaardinstellingen en klik op 'Volgende'. Selecteer een harde schijf map voor de FTP-site en klik op " Next . " Klik op " Finish" om de FTP-site configuratie en te voltooien .
< Br >

Previous: Next:
  FTP en Telnet
·Hoe om verborgen bestanden in …
·Hoe maak je een FTP- server te…
·Hoe maak je een bestand naar m…
·Hoe stel ik een e-mail via Com…
·Hoe te Beperk het aantal ontva…
·Hoe te openen een FTP- site me…
·How to Set Up een Telnet Serve…
·Hoe het opzetten van een FTP -…
·Hoe je foto's 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloos signaal Revers…
·Wat gebeurt er als u Gebruik de functie …
·Hoe maak je een Web Link Van een IP -adr…
·Hoe te USBs gebruiken om desktopcomputer…
·Hoe het opzetten van een FTP -server in …
·Voordelen van VoIP PBX 
·Hoe kan ik te ontdoen van de ActiveX- be…
·Hoe gegevens Poorten opgeven Met Netperf…
·Hoe het opzetten van een nieuwe laptop A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com