Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet Netwerk Vs . Een USB-printer
De meeste printers kunt aansluiten op een computer via een USB -poort . Ethernet printers komen minder vaak voor , maar nog steeds op grote schaal beschikbaar . In het algemeen USB -printers zijn eenvoudiger te installeren en te gebruiken dan Ethernet printers . Echter Ethernet interfaces stabieler en efficiënter . Ethernet printers zijn gemakkelijker te delen met meerdere gebruikers . Die u moet gebruiken is afhankelijk van uw toepassing . USB Computer Attached Printer
USB -interface .

Een USB -printer aangesloten meestal rechtstreeks op een computer . De computer software controleert de printer wachtrij en de afdrukfuncties . Dit is de eenvoudigste manier om een printer voor een gebruiker verbinding . Als meer gebruikers de printer wilt gebruiken, moet de hostcomputer printerdeling inschakelen . Als de host- computer wordt aangesloten op een netwerk dan andere computers op het lokale netwerk zal kunnen zien en gebruiken van de printer . Het nadeel hiervan is dat het host-systeem ingeschakeld voor de printer moet blijven zichtbaar op het netwerk te blijven .
Ethernet Attached Printer
Ethernet kabel

Een printer met een Ethernet -interface kan direct verbinding maken met het netwerk . Dit maakt het delen van printers handiger . Delen niet langer gebaseerd op een host computer , zodat er geen noodzaak om houden computer ingeschakeld of delen inschakelen op een computer . Ethernet printers hebben de vereiste sharing functies ingebouwd in de printer . Ethernet -opties zijn meestal niet beschikbaar zijn op de minst dure printers , maar printerfuncties hebben een veel groter effect op de prijs van de printer dan door een Ethernet -interface .
Ethernet Programmeren
< br > Ethernet kunnen gebruikers de printer te delen .

Sommige Ethernet printers configureert automatisch via DHCP , of het Dynamic Host Configuration Protocol . Dit vereist dat een DHCP-server beschikbaar zijn op het netwerk . Veel thuis -of bedrijfsnetwerken gebruikt u een kabel router met een ingebouwde DHCP -server , die vaak in kleine netwerken zijn . Als er geen DHCP -server beschikbaar is zal de printer een IP-adres -configuratie , en een default gateway nodig .
Multifunctionele instrumenten
Multifunctionele eenheden kunnen faxen , kopiëren, scannen of afdrukken .

Veel printers worden nu gebundeld in multifunctionele eenheden die een ontvangen faxen verzenden, kopiëren , scannen documenten en afdrukken maken . Deze apparaten komen vaak met een USB-of Ethernet -optie . Welke je gebruikt hangt af van hoe belangrijk het is om het apparaat te delen .
USB naar Ethernet Adapters
USB en Ethernet

Veel soorten USB-aansluitingen voor Ethernet-adapters zijn nu beschikbaar . Veel thuis of klein zakelijk gebruik een kabel router die een USB -poort voor het delen van printers zal omvatten . Dit heeft het voordeel van de eenvoud van een USB -aansluiting van de printer met de flexibiliteit van Ethernet voor delen. In dit geval controleert de adapter of kabel router de toegang tot de printer . Apparaten zijn beschikbaar van D - Link , Linksys , Belkin en anderen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is een Ethernet- snoer geb…
·Hoe maak je een Ethernet- swit…
·Hardware vereisten voor een Ba…
·Hoe je Ethernet-kabels install…
·De optimale MTU Size voor de E…
·Hoe te Plug in vele computers …
·Hoe maak je een Ethernet Hub B…
·Hoe kan ik mijn computer confi…
·Hoe gegevens Met behulp van Et…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe te Local Printers zoeken 
·Cat 5 kabel Installatie 
·Waarom mijn draadloze signaal is slechts…
·Wat is Aeolon Core Protocol voor gebruik…
·Hoe kan ik een Biografie op Facebook 
·Hoe te installeren van Microsoft Office …
·Hoe maak je een infrarood verbinding Por…
·Toegang krijgen tot Outlook Webmail 
·Hoe maak je een Gangster Smiley 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com