Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Password Recovery voor een Cisco 1600 Series Router
Een verloren Cisco-router wachtwoord kan ernstige netwerkproblemen veroorzaken in uw bedrijf . De Cisco 1600 -serie is een familie van kleine desktop routers bedoeld om centrale en regionale zakelijke kantoren met behulp van een draadloos netwerk te verbinden . Volgens de fabrikant , is de verkoop van dit product in 2002 opgeschort , maar veel kantoren nog steeds hun oude routers . Herstellen van een wachtwoord is een matig complexe taak die enige technische vaardigheid te kunnen volbrengen vereist . Cisco 1600 Series Routers


in de Cisco 1600 -serie zijn allemaal voorzien van een of twee 10Base - T local area network of LAN , interfaces , plus een attachment unit interface of AUI . Ze bieden ook een vaste draadloze netwerk , of WAN , met sommige apparaten ook ondersteuning van een verscheidenheid aan WAN-interface -kaarten . Deze routers draaien hetzij van flashgeheugen of van RAM , met RAM apparaten aangeduid met een R in de naam van het model . U kunt het geheugen architectuur van de Cisco 1600 series router met behulp van de "toon versie " commando in de Cisco IOS Het wachtwoord recovery procedure aanbevolen door de te identificeren .
Overwegingen

fabrikant heeft uw oude wachtwoord niet ophalen . In plaats daarvan kunt u een nieuwe geheime wachtwoord in te stellen . Dit vermindert het risico van het oude wachtwoord te weten komt en zorgt ervoor dat u een nieuwe die u kunt onthouden . Schrijf de nieuwe router wachtwoord op papier en bewaar het ergens veilig . Bewaar het apparaat niet in een bestand op uw computer .
Password Recovery Procedure

Om uw wachtwoord op een Cisco 1600 series router herstellen , te beginnen door te drukken " breken "op de terminal toetsenbord binnen 60 seconden van het starten van de router . Bij de " rommon 1 > " prompt " confreg 0x2142 " op te starten vanaf knipperen . Bij de " rommon 2 > " prompt " reset " om de router opnieuw op te starten zonder dat de opgeslagen configuratie . Reageren op elke setup vraag met "nee" en type " staat " in de " Router > " prompt . Bij de " Router # " prompt , type " enable" en voer " configureren geheugen " om de router vluchtige RAM kopiëren naar het geheugen . Zodra dit proces is voltooid , type " toon running - config ", gevolgd door " configureren terminal . " Bij de " hostname ( config ) # " prompt , type " laat geheim [ password ] , " vervangen " [ wachtwoord ] " met een nieuw wachtwoord . Geven de "no shutdown " commando voor alle interfaces en typ " config - register , " gevolgd door 0x2102 of 0x102 , afhankelijk van uw router versie . Druk op ' Ctrl - Z ' om de configuratie te verlaten . Bij de " hostname # " prompt , type " schrijven geheugen " om uw veranderingen te plegen .
Cisco wachtwoord gereedschap

Als je niet comfortabel handmatig uitvoeren van het herstellen van het wachtwoord procedure , gebruik dan een software- hulpprogramma in plaats . Deze tools van derden kan herstellen wachtwoorden , de router toegang wachtwoord en enkele vergunning toetsen . Ze kunnen niet wachtwoorden voor het werken in een bevoorrechte modus , echter. Je moet een bevoorrechte - modus wachtwoord opnieuw instellen door met de hand .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan ik een Linksys BEFVP41…
·VoIP zal niet werken 
·Hoe maak je een Password Reset…
·Hoe je Chain Twee DSL routers 
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe Hook Up een router aan mij…
·De LCAS Protocol 
·How to Set Up een router voor …
·Hoe maak je een wachtwoord op …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Instructies voor het aansluiten van een …
·Hoe maak je een webcam Online streamen 
·Hoe te Group Email Creëren 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Definieer Web 3.0 
·Hoe Set Up Your Ethernet Adapter met Win…
·Hoe te Remote Access Services Setup op S…
·Hoe maak je een draadloos netwerk te con…
·Hoe te DeviceNet Problemen oplossen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com