Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een grafische kaart geschikt te maken in een PC
Grafische kaarten zijn een van de computer componenten die het vaakst worden opgewaardeerd . Voor gaming , videobewerking of grafische kunst , kan een goede kwaliteit grafische kaart zijn kritisch . Het is belangrijk om te weten wat te zoeken bij het kopen van een vervanging of upgrade , maar niet alleen de prestaties specificaties . De afmeting van de kaart en het type interface zijn even belangrijk als de hoeveelheid geheugen en de resolutie . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
1/4 moer bestuurder of dopsleutel
Ruler
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 van de computer op zijn kant op een plat werkoppervlak met de connectors die het dichtst bij het ​​tafelblad . Verwijder de schroeven aan de zijkant van de behuizing tegenover de aansluitingen . Verwijder het zijpaneel . Kopen van 2

Inspecteer de beschikbare slots voor het installeren van de nieuwe kaart . Stellen of er een AGP , PCI of PCI - E ( PCI Express ) slot is geopend voor gebruik . AGP slots bruin van kleur en zijn de bovenste sleuf in de reeks . AGP slots hebben meestal een tab aan de voorkant om de videokaart te behouden , en zitten iets naar voren van de rest van de slots op het bord . PCI-slots zijn wit van kleur en hebben twee secties , een lange en een korte . De korte zijde naar de voorkant van de computer . Er is meestal meer dan een PCI-slot . PCI - E slots zijn meestal de bovenste of de onderste sleuf op het moederbord . PCI - E slots zijn wit en vergelijkbaar met PCI-slots , en hebben twee secties . Het kleinste gedeelte van de PCI - E slot zit naar de achterkant van de computer .
3

Inspecteer de omgeving van obstakels zoals kabels , ventilatoren of frame onderdelen . Meet de hoogte van de beschikbare ruimte van het bord . Meet de beschikbare ruimte van de achterkant van de zaak in de richting van het oppervlak vóór de AGP , PCI of PCI - E -interface slot .
4

Kies een videokaart die past bij de beschikbare interface. De hoogte van de kaart uit het bevestigingsvlak op de top van de printplaat . Meet de kaart uit het achtervlak plaat om de voorste rand van de kaart . Te vergelijken met de beschikbare ruimte in de zaak .

Move 5 en alle kabels die kunnen worden in de weg veilig te stellen . Ervoor te zorgen dat geen van de macht of interfacekabels zal interfereren met ventilator van de videokaart als die er is . Ervoor zorgen dat er niets zal de videokaart te houden van zitten recht op en neer in zijn bevestiging slot . Installeer de kaart en sluit de zaak .

Previous: Next:
  Videokaarten
·128 Bit Vs . 256 bit grafische…
·Hoe de videokaart geïnstallee…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Kan ik Gebruik een HDMI- video…
·Wat is een discrete grafische …
·Hoe kan ik mijn videokaart Fix…
·Dell Dimension 8200 AGP videok…
·Hoe maak je videokaart van een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Dell Web PC Specs 
·Hoe maak je een Photosmart Problemen met…
·Hoe te vermijden extreme hitte voor comp…
·Wat zijn de bussen in een typische Micro…
·De voors en tegens van SmartCard Technol…
·Hoe om ruimte te maximaliseren op Lexar …
·eMachines T2875 Specificaties 
·EVGA 9800 GX2 SSC Specs 
·Laptop gaat niet aan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com