Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat heb je nodig voor Dual Graphics Cards?
Multi - GPU ( graphics processing unit ) -technologie maakt het mogelijk voor de plaatsing van meerdere grafische kaarten in een computer om de grafische prestaties te verhogen . Deze opstelling zorgt voor goedkopere grafische kaarten in tandem te worden geïnstalleerd dat de betere prestaties zorgen voor lagere kosten dan enthousiasteling - level kaarten . Er zijn bepaalde eisen die bij het opzetten van een multi - GPU systeem moet worden voldaan . Overwegingen platform

De twee belangrijkste leveranciers van grafische kaarten consument zijn ATI Radeon , onlangs omgedoopt tot AMD en NVIDIA Geforce . Een multi - GPU oplossing met behulp van grafische kaarten van ATI zal , in de meeste gevallen , vereisen een AMD -computer terwijl NVIDIA multi- GPU technologie berust op Intel gebaseerde systemen . Een uitzondering hierop is de Intel X 58 chipset , die zorgt voor zowel AMD of NVIDIA- technologieën te gebruiken op een Intel -platform .
Voeding

Videokaart
vaak gebruiken meer stroom dan een ander apparaat in de computer . Denk aan de maximale wattage output van de voeding bij gebruik van meerdere grafische kaarten in een computer . Het niet genoeg wattage leveren aan de grafische kaarten resulteert in instabiliteit van het systeem . Een dual videokaart installatie vereist meestal ten minste 500 watt aan elektrisch vermogen . Bij high - end liefhebber grafische kaarten worden gebruikt , kan de wattage eisen gemakkelijk oplopen tot 750 of meer watt .
PCI Express slots

Niet alle moederborden zijn kan ondersteunen meerdere GPU configuraties . Aansluiten van twee grafische kaarten op het moederbord vereist ten minste twee PCI Express ( PCI - e ) slots . Het is ook belangrijk om de bandbreedte mogelijkheden van de PCI Express -slots bij de aanschaf van een moederbord . Dubbele grafische kaart installeren werkt het beste PCI - e x16 bandbreedte bereik . Niet alle PCI Express -sleuven zijn actief op deze bandbreedte - vaak secundaire PCI express-sleuven begroot op x8 zijn geïnstalleerd op moederborden met de installatie van high - end geluidskaarten vergemakkelijken
grafische kaart Keus
< . br

Videokaarten > ontworpen voor meervoudige GPU -configuraties zijn gelabeld SLI of Crossfire klaar , voor NVIDIA en ATI /AMD respectievelijk . De grafische kaarten dienen eveneens van hetzelfde type om samen te werken in een multi - GPU -omgeving . Bijvoorbeeld , zouden twee NVIDIA GTX 560 grafische kaarten werken in een dual GPU situatie . Echter , een NVIDIA GTX 560 en NVIDIA GTX 570 zijn niet in staat dual GPU operatie . De grafische kaarten moeten van dezelfde familie type zijn , maar ze hoeven niet te worden van dezelfde fabrikant . Bijvoorbeeld grafische kaarten van MSI en EVGA kunnen worden gecombineerd , zolang ze beide hetzelfde type AMD of NVIDIA-kaarten .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te Ceramique Koelpasta Sol…
·Radeon 4850 Vs . Radeon 5770 
·Hoe de zekering vervangen in e…
·Hoe meer MB RAM-geheugen op uw…
·Ik kan niet Get My HVR - 1600 …
·Hoe te Inspiron 1520 Memory Up…
·De effecten van een defecte DI…
·Vergelijking van GeForce 8800 …
·Hoe Memory /RAM in een eMachin…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Refill een HP - 40 inktpatroon 
·Hoe te Servers Weergave op een HP KVM Sw…
·Hoe Memory voor een Dell -computer zoeke…
·HP M8400f RAM Capaciteit 
·Hoe maak je een laptop Processor Kies 
·Hoe een HP TouchSmart tx2 Demonteer - 10…
·Informatie over Laptops 
·Hoe te openen een Maxtor externe USB beh…
·Typische CPU Speed ​​
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com