Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Mijn GeForce FX - 5200 DVI -poort werkt niet
De Nvidia GeForce FX 5200 is voorzien van een digitale video-interface -aansluiting , aparte video -aansluiting en video graphics array -aansluiting . De DVI -aansluiting , zoals de naam al aangeeft , kan de kaart naar digitale signalen naar een externe monitor , de VGA uitgangen analoge signalen . Hoewel hardwarestoring kan de DVI-poort veroorzaken te stoppen met werken , de meeste apparaat storingen zijn gerelateerd aan software problemen . Generieke Driver

Als Windows niet in staat is een eigen apparaat driver te vinden voor een hardware component , het maakt gebruik van een generieke driver plaats . Het besturingssysteem gebruikt chauffeurs data heen en weer sturen tussen een programma en een hardware-apparaat . Wanneer een toepassing de grafische kaart om een ​​bepaalde functie uit te voeren , stuurt deze aanvraag aan de chauffeur . De bestuurder zendt dan deze gegevens naar de kaart en informeert het de gevraagde procedure uitvoert . Proprietary drivers zijn specifiek gecodeerd om te werken met de hardware van de kaart , terwijl de generieke drivers worden gebruikt om de meest elementaire mogelijke steun geven . Als Windows gebruikt een generieke driver om gegevens te verzenden naar en te ontvangen uit de GeForce FX 5200 , zou de DVI-poort werkt niet . Installeer het stuurprogramma van de software- cd die bij de kaart aan de chauffeur generieke .
Defecte Driver

Zoals alle computerprogramma's te vervangen , kunnen chauffeurs bugs in de code bevatten dat de prestaties van de aangesloten hardware beïnvloeden . Sommige bugs kunnen interfereren met de digitale mogelijkheden van de grafische kaart , het voorkomen van de kaart uit het uitvoeren van digitale video op een extern beeldscherm . Downloaden en installeren van de meest recente driver vinden op de Nvidia website moet bugs die de functie van de FX 5200 op te lossen . Als de nieuwste software release voor de kaart al is geïnstalleerd op de computer , echter , downgraden naar een vorige release zou kunnen helpen .
Defecte kabel

De graphics kaart is verantwoordelijk voor het doorgeven van de gegevens die nodig zijn om video op een monitor uitgang , maar deze informatie moet door middel van een digitale kabel worden doorgegeven . Als de kabel van de grafische kaart aansluiten op de monitor of versleten is , of als er pinnen ontbreken in de interface die verbinding maakt met de grafische kaart , de video-informatie wordt niet op de externe monitor te bereiken .
losse Card

de GeForce FX 5200 wordt aangesloten op een accelerated graphics port x8 -slot op het moederbord . Als de kaart los is gekomen uit het uitbreidingsslot of niet goed vast zit , kan de computer moeilijk te maken van alle functies van het apparaat hebben . Indien de koper randen van de kaart omhoog steken uit het AGP-slot , is het apparaat niet goed contact met het moederbord .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik een XPS 710 Video V…
·Hoe kan ik een Dell XPS M140 M…
·Hoe te Overclock een Q6600 Asu…
·Welke hardware component is ve…
·De beste Asus Sli moederbord 
·Hoe kan ik het verbeteren van …
·Dell 9150 Desktop Moederbord S…
·Hoe wordt de kloksnelheid van …
·Waarom een laptop Kan niet lez…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een DVR bouwen van een comput…
·Hoe maak je een Saitek Cyborg Keyboard P…
·De voordelen van netbooks in het onderwi…
·Hoe maak je een jumper op het moederbord…
·Het effect van een koelventilator op int…
·Onboard grafische vs videokaart Expansio…
·Hoe maak je een PWM Fan Controller insta…
·Hoe installeer ik een Intel AnyPoint dra…
·Hoe Hard Drives Freeze 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com