Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Dell 9150 Desktop Moederbord Specs
De Dell Dimension 9150 is een desktop mini - tower computer ontworpen voor Intel Pentium 4 -processors gebruiken en voer het Microsoft Windows-besturingssysteem . Zoals bij de meeste Intel computers , heeft een moederbord dat een aantal functies integreert , zoals invoer en uitvoer en audio . In tegenstelling tot veel andere moederborden , ontbreekt een ingebouwde ingebouwde videoverwerkingssysteem . Chipset en processor ondersteuning

Dell
bouwt het 9150 moederbord rond 945P chipset van Intel . Deze chipset ondersteunt een 800 of 1066 MHz systeemklok , en integreert met Intel Pentium 4 processors die zijn Socket - T CPU connector kan passen . Deze omvatten een aantal fiches met ofwel dual processor kernen of , althans , ondersteuning voor Intel's Hyper Threading -technologie die kan maken dat een enkele chip om meer opdrachten te verwerken op een gegeven moment .
Ondersteund geheugen < br >

9150 moederbord van vier geheugenslots zijn gelegen nabij het ​​centrum van de bovenrand . Ze zijn ontworpen om DDR2-geheugen DIMM's draait op 500 of 667 GHz.The computer bezit hebt toegang tot DIMM's zo klein als 256 MB of zo groot als 1 GB voor een minimum geheugencapaciteit van 512 MB ​​en een maximum van 4 GB .
< br >
slots

Dell
rust de 9150 moederbord met een aantal PCI -en PCI Express-sleuven . Van boven naar beneden , het moederbord is uitgerust met een PCI Express x1 -connector , een hoge-snelheid PCI Express x16 connector , een gewone PCI-slot , een PCI Express x4 -connector en twee aanvullende traditionele PCI-slots . Met een totaal van zes sleuven , het moederbord stelt gebruikers in staat om de computer aan te passen met een groot aantal randapparaten .
Interne verbindingen

In aanvulling op het geheugen en PCI slots , de Dimension 9150 van het moederbord heeft een aantal andere interne verbindingen . Het beschikt over vier SATA-schijf -aansluitingen , evenals een IDE drive connector en een traditionele floppy drive connector . Daarnaast heeft het ook aansluitingen voor het voorpaneel USB en IEEE1394 -aansluitingen , evenals voor de processor en het systeem fans .
Havens

achterpaneel Het moederbord bevat een aantal verschillende poorten. Deze omvatten een netwerkpoort staat Gigabit Ethernet- snelheden , vijf USB-poorten , en een volledige waaier van audio-poorten voor on-board surround sound audiosysteem van de computer . In aanvulling op het achterpaneel , dankzij de interne aansluitingen , het moederbord ondersteunt tevens twee voorkant USB -poorten , evenals zowel een AUX microfoon ingang en een extra hoofdtelefoon uitgang .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Specificatie voor een NVIDIA G…
·Radeon 1150 vs 9600 
·Hoe te verwijderen mijn Dell I…
·Hoe om te achterhalen wat moed…
·Hoe Memory in een IBM A31 2652…
·Hoe om te bepalen welk type RA…
·Verschil tussen Dimm Ddr & Ddr…
·Gerecycleerde Moederbord Cadea…
·Hoe wordt de computer gegevens…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
Verbinding maken met uw bureaublad met e…
Toegang krijgen tot uw PC Desktop vanaf …
Toegang krijgen tot mijn iPad Vanaf het …
Hoe maak je een item slepen naar het bur…
Hoe Desktop installeren op een iPad 
Hoe maak je verbinding een Desktop om ee…
Hoe maak je een draadloze synchronisatie…
  Hardware Articles
·Hoe te Compaq laptop instellen om video …
·Hoe je 5,5 X 3,5 Postkaarten Print at Ho…
·Hoe kan ik een nieuwe laptop Registreer 
·Hoe Hook Up Your Fax op uw computer 
·Hoe de HP 5740 Reset 
·Hoe Schoon Binnen een PC 
·Hoe je BIOS resetten op een Asus moederb…
·Hoe een eMachines W3052 80GB Hard Drive …
·Hoe om Print Spooler installeren voor Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com