Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zou kunnen worden gebruikt om de snelheid van een bestaande CPU Verhoog
In de moderne computersystemen , snelheid van het systeem betekent " reactievermogen " - ? Hoe snel uw computer reageert op het toetsenbord en de muis . Stimuleren van de snelheid van de CPU 's is een onderdeel van de vele voor het verhogen van responsiviteit , met verschillende onderdelen verbeteren van de prestaties van de verschillende toepassingsgebieden profielen . Overklokken

Als je de CPU niet kan vervangen door een nieuwer model , uw volgende beste optie is om het overklokken . Overklokken een CPU betekent het verhogen van de spanning naar de klok -eenheid , zodat het sneller wordt uitgevoerd . Deze instelling wordt meestal aangepast in het BIOS en niet alle BIOS toelaten . Het zal de prestaties van de meeste toepassingen verbeteren , ongeacht het type programma gebruikt . Intel's i3/i5/i7 lijn van processors maken gebruik van een functie genaamd " TurboBoost " om de snelheid van de delen van de CPU te verhogen, terwijl onder zware belasting , en elke laptop met een "mode performance" knop overklokt ook de CPU binnen bepaalde veilige parameters . In beide gevallen , de computer neemt meer spanning naar de CPU voor tijdelijke prestatieverbetering . Het gebruik van uw BIOS te overklokken loopt deze prestaties te verbeteren de hele tijd , ten koste van significant grotere warmteontwikkeling en het risico van verbranding uit je CPU .
RAM Upgrades

jouw RAM-geheugen is waar de computer wordt informatie opgeslagen die nodig kunnen zijn door de CPU , en het is waar uw programma's te bedienen . Als u denkt dat uw computer als een keuken , het RAM-geheugen is het aanrecht en de harde schijf is de kasten . Het is altijd makkelijker om de lay-out meer ingrediënten en gereedschappen op het aanrecht dan voortdurend te moeten om ze te verwisselen in en uit de kasten als je ruimte te maken . Het verhogen van uw RAM-geheugen zal een merkbare impuls te geven aan een breed scala van toepassingen , maar in het bijzonder , zal videobewerking en 3D-rendering -toepassingen te helpen . Uw RAM heeft ook een snelheid , zorg ervoor dat uw RAM-geheugen is het snelste dat je moederbord kan accepteren . Vanaf Fall 2013 , vervangen of upgraden van uw RAM-geheugen is een van de meest kosteneffectieve prestaties boosters die je kunt krijgen .
Software Upgrades

Beginnend in ruwweg 2006 , de meeste Intel-processors werd multi-core processors . Een multi - core processor heeft twee of meer CPU's in hetzelfde pakket , en sommige hardware om de werklast tussen hen verdeeld . Niet alle toepassingen zijn multi - processor op de hoogte , en oudere software in het bijzonder heeft de neiging om te parkeren op de eerste kern in het systeem en de rest negeren . Als u gebruikmaakt van oudere versies van software op een nieuwere computer , kan dit de bron van uw prestaties bottleneck zijn. Voor Microsoft -producten , Windows Vista en latere versies van Windows zijn multi -core bewust . Excel 2007 is multi - threaded ( wat betekent dat het werkt goed op multi-core processors ) en de volledige Office 2010 release ( en alle volgende degenen) zijn multi -core bewust .
Speed ​​Up Your Storage < br >

harde schijf
van uw computer is een van de andere knelpunten op de systeemprestaties . Harde schijf prestaties is beperkt op twee manieren : zoektijd en overdrachtssnelheid . Zoektijd is hoe lang het duurt voor de harde schijf aan het begin van een bestand te vinden , en wordt verbeterd door een snellere - draaiende harde schijf of een solid - state disk . Overdrachtssnelheid is ingesteld door de verbinding standaard , die momenteel SATA III . Als u een oudere harde schijf hebt , kunt u een aanzienlijke verbetering van de prestaties van uw systeem door het te vervangen met een solid- state disk . Als uw moederbord gebruikt SATA II , kunt u ook een SATA III -controller op het moederbord in een PCIe slot toe te voegen terwijl het doen van deze upgrade . Het versnellen van de harde schijf zal helpen het meeste met toepassingen die het laden en opslaan van grote hoeveelheden gegevens op een regelmatige basis . Het zal ook uw programma's sneller starten , dat is een belangrijk onderdeel van responsiviteit .

Previous: No Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·DIMM Types 
·Hoe om te achterhalen hoeveel …
·Hoe een HP ProLiant ML330 Verv…
·PC geheugen DDR2 Vs . DDR3 
·Hoe installeer ik een SiS 305 …
·Hoe het opzetten van een SLI b…
·Hoe Memory In de HP Pavilion 
·Hoe maak je een PCI SATA Adapt…
·7800GT Vs . 7600GT 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
  Hardware Articles
·iTunes zal niet openen op mijn MacBook P…
·Hoe kan ik RAM Toevoegen aan mijn Compaq…
·Wat is een Pentium 4 Processor 2,66 GHz …
·Definitie van Tablet Writing Pad 
·Hoe je HP printkoppen reinigen 
·Hoe een I7 computer te bouwen 
·Hoe een HP Designjet Repareer 
·Hoe kan ik een printer toevoegen Zonder …
·Verschillen in Quad Core & Core 2 Duo pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com