Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Goede Gebruikt voor een oude computer
Zijn er goede toepassingen voor een oude computer ? Als u een computer hebt vervangen , zijn er nog enkele nuttige toepassingen voor het oudere model . De meeste vereisen weinig upgraden , indien aanwezig. Je hebt waarschijnlijk alles wat je nodig hebt geïnstalleerd op die oude computer om alle of enkele van de onderstaande functies uit te voeren . Muziekspeler

Zet die oude computer in een speciale muziekspeler . U kunt deze aansluiten op een stereo of gewoon leuk luidsprekers aansluiten. Gewoon verwijderen van alle overbodige programma's behalve uw favoriete digitale muziekspeler , zoals iTunes of Windows Media Player .
Schrijfmachine

Sinds tekstverwerkers niet veel ruimte in beslag of geheugen , kunt u die oude computer te gebruiken voor precies dat : als een elektronische schrijfmachine . Nogmaals , gewoon alles maar dat tekstverwerker te verwijderen ( of toevoegen van een programma voor tekstverwerking als dat nodig is ) .
Internet /E-mail

Er is geen reden vast te lopen een hoofdcomputer voor alle taken een gezin uitvoert. Een goed gebruik van een oude computer is om het te gebruiken als een toegewijde internet computer . De enige twee problemen die je kan hebben is als een ouder besturingssysteem is geïnstalleerd . Sommige besturingssystemen kunnen niet omgaan met de nieuwe browsers , en sommige torens mogen geen Ethernet-kaarten geïnstalleerd .
Network Storage

Als u werkt met Windows 2000 , Me , XP of Vista , dan kunt u uw computer instellen als een netwerk- opslagapparaat . Iedereen op het bekabelde of draadloze netwerk in staat zal zijn op te slaan en toegang te krijgen tot bestanden op de hoofdcomputer . Indien mogelijk , een upgrade van het geheugen zo veel als je kunt, zodat de prestaties van de oudere computer wordt niet beïnvloed door het toegenomen gebruik .
Plaything

meeste oudere computers
zijn geweldige hulpmiddelen voor het testen van software , vooral besturingssystemen . Bijvoorbeeld , als je ooit hebt willen Ubuntu of een andere incarnatie van Linux te proberen , kunt u proberen het uit op uw oude computer . De meeste besturingssystemen zoals Linux geen krachtige specs te lopen nodig hebben , dat is perfect voor die 7 - jaar - oude , weinig geheugen , middelmatige verwerking computer .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe een computer te vrijwaren 
·Hoe te Clean My PC Tower 
·Hoe maak je een computer kieze…
·Hoe een HP Pavilion Demonteer 
·Het verschil tussen een Work S…
·Hoe vindt u een serienummer op…
·ATI Radeon 7500 -instructies 
·Hoe je alle mappen en bestande…
·Hoe Vergelijk & Contrast Versc…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een computer voor e…
·Hoe je Nvidia grafische kaart HP dv6000 …
·Hoe PC schijven Kopiëren naar een Mac 
·Scroll Keyboard Settings 
·Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
·A Hoe de Touchpad E1505 
·Hoe het opzetten van een desktop compute…
·Hoe maak je Color LaserJet Reset 1600 Ca…
·Ononderbroken voeding Testprocedures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com