Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe het opzetten van een desktop computer
Een desktop computer is een soort van personal computer die is bedoeld om stationaire eerder dan rond als haar laptop tegenhanger bewegen blijven. Bij gebruik van een nieuwe desktop computer voor de eerste keer , zijn er bepaalde procedures die moeten worden gevolgd , zodat u de computer kunt gebruiken . Je kunt niet zomaar zet hem op en verwachten dat het klaar is om te gaan . De computer is op te zetten en de nodige programma's geïnstalleerd . Het is mogelijk om het opzetten van de computer zelf in plaats van het inhuren van een professioneel bedrijf . Wat je nodig hebt
Anti - virus software
anti - spyware software
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 toren van de eerste van de desktop computer , die de harde schijf bevat en disk drive . Plaats het binnen handbereik tijdens het gebruik van de computer . De toren moet in een goed geventileerde plaats en mag niet worden ingesloten . Als u kleine kinderen of huisdieren , niet instelt de toren op de vloer . Kopen van 2

Bevestig de monitor op de harde schijf door de stekker van het snoer in de haven op de harde schijf . Sluit de muis en het toetsenbord door het invoegen van de koorden in de onderste USB-poort op de harde schijf .
3

Controleer de kabellengtes voor het netsnoer en de Ethernet -kabel en steek ze in de juiste inlaat . Als ze de toren niet zal bereiken , verander het dan .
4

Sluit alle externe apparaten , zoals een webcam of een externe harde schijf om de resterende USB -poorten aan de achterkant van de computer . Houd de voorste USB-poorten geopend voor apparaten die u gaat gebruiken vaak zoals een flash drive of iPod-kabel .

Boot 5 van de computer voor de eerste keer door de knop in de aan-uitknop . Test de muis en het toetsenbord . Sluit de printer en steek de stekker in de USB -poort van de toren . Installeer alle software die bij de printer . Plaats de schijf in de harde schijf en volg de aanwijzingen op het scherm .
6

In anti - virus , anti - spyware programma en een firewall op het bureaublad . Voer een virusscan op de computer om te controleren of de software goed werkt .
7

Installeer alle programma's die werden geleverd met de desktop . Schuif de schijf in het station en volg de aanwijzingen . Voeg een programma per keer en start de computer opnieuw nadat u elk programma te installeren.
8

zoeken website van de fabrikant van de computer om te controleren of er software-updates , die meestal vrij zijn . Voeg deze updates op de computer een voor een en herstart de computer na elke installatie .

Move 9 alle van de juiste bestanden van de oude computer naar de nieuwe. De makkelijkste manier is om de bestanden op te slaan op een cd of flash-drive en overbrengen naar de nieuwe desktop .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te formatteren en opnieuw …
·Gateway 3200S Moederbord Specs…
·Wat zijn de vier belangrijkste…
·Hoe om te controleren uw PC ge…
·Hoe de Desktop Restore 
·HP Pavilion A1637c Specificati…
·Lijst van Soorten Computers 
·Hoe kan ik nieuwe computers wo…
·Specs voor een HP S7700N 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Wireless Mouse Fix 
·Hoe te Device IP Nummers zoeken op Thuis…
·Hoe verwijder ik het toetsenbord op een …
·Hoe maak je een schijf Stop Van Branden …
·Hoe maak je een Frozen Touchpad Voor Ver…
·U kunt importeren PDF's op een iPad ? 
·De nadelen en voordelen van Interactive …
·Wat is de kloksnelheid van de iMac compu…
·Dell Latitude CS Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com