Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe een HP Pavilion Demonteer
HP Pavilion computers behoren tot de meest populaire lijn van de laptop en desktop computers van Hewlett Packard . Voorkomende hardware-upgrades zijn uw harde schijf , RAM en /of processor chip . Vervangen van deze apparaten in uw HP Pavilion vereist dat u het ontmantelen tot op zekere hoogte . De mate waarin je elkaar de computer grotendeels afhankelijk van de hardware-apparaat waarmee u werkt . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Flathead schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
Demontage een HP Pavilion laptop
1

sluit uw laptop . Haal de stekker van de netadapter uit het stopcontact en koppel alle externe apparaten van de computer . Trek het beeldscherm dicht en zet de laptop naar beneden met de voorste rand van de opening naar u toe gericht .

Slide 2 de knoopcelbatterij vrijlating naar links . Vervolgens verwijdert u de batterij uit het compartiment langs de bovenrand van onderkant van de laptop .
3

Verwijder de harde schijf compartiment , en de twee Phillips retentie schroeven uit de laptop onderste rechts of links hoek , afhankelijk van uw laptop model . Pak het plastic lipje dat zich uitstrekt van de harde schijf . Kantel de harde schijf naar boven om deze los te koppelen van het moederbord . Verwijder vervolgens de harde schijf van de laptop .
4

Verwijder de twee Phillips schroeven van het deksel geheugen compartiment naar het midden van de laptop . Verwijder het klepje van de twee geheugenmodules onthullen in het compartiment . Spreid de twee vasthoudlippen veiligstellen elke module om zijn geheugen slot . Kantel elke module omhoog in een hoek , en trekt elke module uit het geheugenslot . Bewaar de verwijderde modules in statische - resistente plastic zakken .
5

Verwijder de Phillips - kop retentie schroeven bevestigen van de cd /dvd-station aan weerszijden van de laptop , afhankelijk van uw exacte laptop . Pak het gezicht van het station , en trek het uit het compartiment . Leg het opzij .
6

Zoek de draadloze kaart in het geheugen compartiment . Ontkoppel de twee antennekabels van de kaart. Verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de kaart naar de laptop . Verwijder de draadloze kaart voorzichtig uit zijn compartiment . Verwijder alle Phillips - schroeven uit de laptop onderste behuizing . Dit omvat alle schroeven in het batterijcompartiment en een van de lege hardware vakken aan onderkant van de laptop .

Place 7 de laptop open , en trek open het beeldscherm zo ver mogelijk . Gebruik een platte schroevendraaier om het toetsenbord bezel los te wrikken uit de laptop . Het toetsenbord bezel is het stukje plastic gelegen boven het toetsenbord montage. Koppel alle kabels los van de onderkant van de bezel , en verwijder deze vervolgens uit de laptop .
8

Verwijder eventuele Phillips schroeven bevestigen het toetsenbord om de laptop . Plaats het toetsenbord naar beneden op het oppervlak van de laptop , koppel vervolgens de grote lintkabel aangesloten op het moederbord van het toetsenbord montage. Verwijder het toetsenbord van de laptop volledig .
9

Koppel alle kabels toegankelijk via de kleine gaatjes in de laptop top behuizing . Dit omvat kabels die aan beide zijden van het scherm op het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Dan verwijder voorzichtig de gehele display assemblage van de basis van de laptop .
10

Verwijder alle resterende Phillips schroeven bevestigen dat de cassette naar de basis van de laptop . Steek een kleine platte schroevendraaier in de dunne spleet langs de laptop buitenrand . Begin aan de bovenkant behuizing los te wrikken uit de laptop . Werk je een weg rond de omtrek van de laptop totdat de bovenste behuizing volledig ontkoppeld is van de basis van de laptop . Verwijder de bovenklep om de bovenkant van het moederbord te onthullen .
Demontage van een HP Pavilion desktop

Vermogen 11 de computer uit en koppel het netsnoer los van de achterkant van de computer . Draai de computer , zodat de achterkant naar u toe. Leg de computer toren aan de linkerkant . Verwijder de Phillips duimschroeven dat de rechter - zijde toegang paneel bevestigen aan de computer . Pak voorgevormde handgreep het zijpaneel 's , en verwijder deze uit de computer te onthullen de het moederbord .
12

Zoek de drive bay bevestigd aan het voorpaneel van de computer . De baai drive is een grote metalen kooi die alle data en opslag drives herbergt . Zoek de harde schijf in de drive bay . Koppel de stroom en data kabels aan de achterkant van de harde schijf . Verwijderen of los te schroeven of te behouden grendels die de schijf in de bay te beveiligen . Verwijder de schijf uit de sleuf in de drive bay .
13

Zoek de geheugenmodules nabij het centrum van het moederbord . Spreid het behoud van vergrendelingen aan weerszijden van de geheugenmodule die u wilt verwijderen om de module te ontgrendelen uit de sleuf . Verwijder de module uit de sleuf en leg het opzij . Herhaal dit voor elke module die u wilt verwijderen .
14

Zoek de koelventilator monteren nabij het centrum van het moederbord . Los haar behoud vergrendelingen , of verwijder haar behoud Phillips schroeven , als dat nodig is. Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder de ventilator uit de computer . Ventilator demonteren onthult de processor.
15

Zet de processor platte vergrendelingsschroef tegen de klok in een halve slag om de processor los te koppelen van het moederbord socket . In sommige HP Pavilion desktop modellen , wordt de processor slot doet met een kleine hefboom . Als dit het geval is , gewoon recht omhoog op de hendel om de processor te ontgrendelen uit het stopcontact . Til de processor uit de houder en leg het opzij .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe de Monitor CRT Instellinge…
·Hoe om te controleren een comp…
·Hoe maak je een Wazige compute…
·Hoe om te controleren 64 Bit H…
·Hoe kan ik een Dell Computer C…
·Audio Problemen met eMachines 
·Hoe maak je een Gateway Comput…
·De geschiedenis van IBM 
·De vier belangrijkste componen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·MacBook Niet detecteren DVD - R 
·Hoe maak je een Video Card Power Cable C…
·Hoe USB Wireless Device In Backtrack 
·Hoe maak je een Floppy Drive In een Dell…
·Hoe maak je een USB Boost Van 5 Volt tot…
·Hoe Computer Geluidskaarten Problemen 
·Toshiba Laptop Gereedschap 
·Refill Instructies voor een Lexmark 70 i…
·Over de ASUS Notebook V6J 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com