Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Computer Geluidskaarten Problemen
Computers gebruiken geluidskaarten om analoog en digitaal geluid ontvangen en verzenden . Zonder een werkende geluidskaart , zal er geen geluid uit te komen van de luidsprekers van de computer , omdat er geen afzet voor is. Geluidskaarten zijn ook de basis voor voice chatten omdat ze digitaliseren uw stem nadat het zich van de microfoon en in uw computer . Digitale audio wordt vervolgens weer omgezet naar analoog op weg om uw headset of luidsprekers , of die van een andere gebruiker . Om een geluidskaart volledig te testen en diagnosticeren geluidskaart of problemen systeem , is het zinvol om bij de hand een tweede geluidskaart die bekend is om te werken . Wat je
Werken headset nodig met microphoneA geluidskaart die bekend is om te werken
Toon Meer Aanwijzingen

Test de geluidskaart 1 door het spelen van muziek op de media van uw computer speler om te zien of u geen geluid kunt horen via de headset . Als u geen geluid hoort via uw headset , controleer uw microfoon aansluiting om te controleren of uw headset is aangesloten op de juiste plaats , en test de aansluiting om te zien of het los . Kopen van 2

Als je jack is los , vervang uw geluidskaart met een werkende een en herhaal de sound test met muziek .
3

Open uw geluidsrecorder door te gaan naar "Start" te kiezen voor " programma's ", kiezen voor " Accessories ", kiezen voor " Entertainment , " en dan te kiezen voor " Sound Recorder . " Zorg ervoor dat uw microfoon niet gedempt is . Klik op de opnameknop en spreek in de microfoon . Klik stoppen en afspelen van het geluid . Als uw stem speelt en u in staat om muziek te horen via uw headsets tijdens de soundcheck waren , wordt uw kaart volledig werkende .
4

Als uw recorder niet uw stem af te spelen , controleer je microfoonaansluiting om te controleren of je microfoon is aangesloten op de juiste plaats , en test de aansluiting om te zien of het los . Als uw aansluiting is los , vervangt uw geluidskaart met een werkende een en herhaal de microfoon test met de functie afspelen .
5

Test het geluid in een multimedia- applicatie zoals een film of een computerspel te maken zodat het geluid goed werkt in een goed -intensieve omgeving . Als u geen geluid tijdens het testen van een multimedia-applicatie , vervangt uw geluidskaart met een werkende een en test uw multimedia-applicatie .

Test 6 al het geluid jacks aangesloten op uw geluidskaart want sommige kaarten zullen jacks hebben voor achter, midden , en de voorste kanalen . Als er nog steeds geen geluid na het controleren van de aansluitingen , vervang de geluidskaart met een werkende kaart en herstart uw soundchecks .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is PC Jumperkabel 
·Hoe maak je een Palm apparaat …
·Hoe te Turn on My HP Web Camer…
·Wat is een APU Fusion 
·Hoe sluit ik een Jabra A320s 
·Hoe maak je een beschadigde Ti…
·Hoe te elektrolytische condens…
·Hoe maak je een Multimedia Ser…
·Hoe speel je PS2-games op de P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Over Moederborden 
·Hoe de Gateway M405 Demonteer 
·Hoe maak je een standaard Kensington-slo…
·De instellingen voor Mijn Logitech SetPo…
·Hoe u de juiste laptop voor school Verkr…
·Wat is het leven van DLT Tapes ? 
·Hoe te Alle opgeslagen muziek wissen van…
·Games om u te helpen met uw computer vaa…
·Hoe maak je een Brother HL - 2170W Setup…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com