Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Games om u te helpen met uw computer vaardigheden in te typen
Het beheersen van het gebruik van een typische QWERTY-toetsenbord kost tijd en veel van de praktijk . Ervaren gebruikers weten precies waar elke sleutel ligt op het toetsenbord , waardoor ze zich te concentreren op de inhoud van het scherm . Componeren digitale teksten of chatten met vrienden zijn effectieve methoden van vertrouwd met de toetsenborden layout , maar het typen games kunnen beginners te helpen en zet de vaardigheden van intermediaire - en zelfs expert - gebruikers op de proef . Wat zijn Typen Spelen ?

Typen spelletjes zijn eenvoudige toepassingen die zich richten op het vermogen van de speler om snel en nauwkeurig kunt typen . Ze kunnen onder meer directe instructies door een virtuele leraar of een irrelevant instelling , zoals een autorace , waar je moet typen snel te versnellen . Elk spel heeft zijn eigen doelstellingen , waaronder een letter te typen op een tijd om vertrouwd te maken met positie van elke toets op het toetsenbord , evenals vormen van woorden , zinnen of zelfs hele alinea's .
Niveau van Games < br >

meeste typen spellen bieden moeilijkheidsgraden voor beginners , intermediate en gevorderde gebruikers . Gevorderde stadia kunnen kortere tijden voor typen van een woord , terwijl de woorden zelf zijn langer en moeilijker om te schrijven . Er zijn echter bepaalde spellen uitsluitend gericht op beginners , zoals het geval is met BBC 's Dance Mat Typen, welke lessen uit de absolute basics ( hoe u uw vingers over het toetsenbord te plaatsen ) begint . Wees voorzichtig niet te oordelen naar de graphics van een spel , zoals zelfs uitdagende titels hebben cartooneske omgevingen .
Test je vaardigheden

Succes
in het spel biedt u de kans om te ontwikkelen tot latere levels , terwijl het geven van u een hogere totaalscore . Deze score wordt gebruikt om geregistreerde spelers rangschikken , waardoor u een motivatie om het spel af te spelen en het bereiken van een nog betere score . Sommige games bieden directe uitdagingen : TypeRacer bijvoorbeeld plaatst u in een racecircuit te concurreren lopen tegen andere menselijke spelers , door een hele paragraaf zo snel als je kunt typen . Onnodig te zeggen , meer dan 100 woorden per minuut is essentieel om een ​​race te winnen .
Waar te zoeken Typen Spelen

Bezoek TypingTest.com
en klik op de " Typen Spelen " deel van de bovenste balk om een aantal games , waaronder een moeilijkere versie van Pac -Man , de zogenaamde Key -Man . FreeTypingGame.net biedt spelletjes die u toelaten om het gedeelte van het toetsenbord dat u wilt scherpstellen en buitenlandse woorden ( Duits, Frans , Spaans ) onder anderen kiezen . Andere bibliotheek van gratis online spelletjes wordt alleen Typen Spelen , het aanbieden van meer dan 30 titels van het genre ( zie Bronnen ) .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe installeer je de Logitech …
·Hoe maak je een Divide Inlogge…
·Apparatuur te helpen gehandica…
·Hoe te Telugu script schrijven…
·PS2 Problemen met de muis 
·Vreemd Computermuis Gedrag 
·Hoe maak je verbinding een Air…
·Hoe maak je een CircuitWorks R…
·Hoe uw eigen Timed Typing Test…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Toshiba R500 SSD Vervang 
·Waarom heb je nodig een privacy filter ?…
·Hoe maak je een Mac Mini gebruiken Met e…
·Hoe kan ik een laptop scherm gebruiken a…
·Hoe maak je een Superscript Invoegen 
·Hoe te Internal Multi Card Readers Activ…
·Instructies voor Epson 1660 
·Hoe te Geselecteerde Apps Sync Van iTune…
·Hoe Vergelijk een Lexmark X3650 Tegen de…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com