Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe Vergelijk een Lexmark X3650 Tegen de Canon MP240 Pixma
Lexmark X3650 printer introduceerde haar in 2008 , terwijl de Canon PIXMA MP240 printer verscheen begin 2009 . Beide modellen zijn low - cost , entry- level apparaten die multifunctionele mogelijkheden bieden : ze dienen als scanners en kopieerapparaten alsmede ink - jet printers . Beiden gebrek LCD's en Wi - Fi-connectiviteit - functies die komen steeds vaker op printers van vandaag . Noch printer wordt geleverd met een USB-kabel . Om de printers te vergelijken en een aankoop beslissing , onderzoeken hun functies, prestaties en operationele kosten . Aangezien beide manier heb gegeven om nieuwere modellen , beschouwen de beschikbaarheid ook . Instructies
1

Evalueer kenmerken van de printers ' , zoals papierverwerking en meegeleverde software voor het scannen en kopiëren . De automatische papierinvoer op de MP240 en de X3650 kan maximaal 100 vel . Beide modellen afdrukken op Letter - en Legal - formaat , 4 - door - 6 , 5 - door - 7 en de 8 - by - 10 - inch papier , en de VS # 10 Envelope . De MP240 wordt geleverd met Easy- PhotoPrint EX , MP Navigator EX en Solution Menu software . De X3650 bevat Lexmark Productivity Studio en Abbyy Sprint OCR-software . Beide printers zijn voorzien van een PictBridge-poort voor rechtstreeks afdrukken vanaf een digitale camera . Echter , de Lexmark -printer biedt ook een brede geheugenkaart ondersteuning , en leest CompactFlash , Memory Stick , Secure Digital en xD kaarten . Kopen van 2

Vergelijk key performance factoren, zoals de afdruksnelheid . Canon tarieven van zwart afdruksnelheid van de MP240 's op 19 pagina's per minuut , en afdrukken in kleur op 15 ppm in conceptmodus . Lexmark tarieven van de X3650 op 25 ppm , zwart en 18 ppm in kleur, in de ontwerp -modus . Resulteert in daadwerkelijke verbruik kan variëren . Bijvoorbeeld , het testen op de MP240 door de tech website van Tom's Guide vond de printer geproduceerde 13 ppm in zwart in conceptmodus . Vergelijk afdrukresolutie ook. Maximum van de MP240 voor zwart- wit documenten is 600 - by - 600 dots per inch , en 4800 - by - 1 , 200 dpi voor documenten in kleur . De X3650 heeft een vermogen van 1200 - by - 1 , 200 dpi voor zwart- wit documenten , en op hetzelfde niveau als de MP240 voor afdrukken in kleur .
3

Onderzoek inktcartridge output en kosten . Hoewel beide van deze printers te verkopen voor ruim onder de $ 100, je ware kostprijs omvat exploitatie kosten . Tom's Guide adviseert : " Hoe goedkoper het multifunctioneel is wanneer je voor het eerst kopen , hoe duurder de inkt cartridges zijn waarschijnlijk over zijn levensduur . " Beide printers maken gebruik van twee door de gebruiker vervangbare cartridges , een voor zwart en de andere een veelkleurige cartridge . Voor MP240 gebruikers , Canon PG - 512 zwart en CL - 513 kleuren high - capacity cartridges bieden buitengewoon goede levensduur voor de prijs , zegt Tom's Guide . Als u van plan bent om foto's af te drukken , kan de Canon de betere keuze. De website van Expert Review noemde de X3650 's foto output " tamelijk slecht in vergelijking met de meeste inkjetprinters . '' De Canon printer biedt ook volledige compatibiliteit met Canon 's veel gebruikte lijn van fotopapier .
4

Beschouw de printers ' grootte en gewicht. De Canon model is de zwaardere - £ 12,2 . versus 11,2 £ . voor de Lexmark . De MP240 maatregelen 17,5 cm breed , 13,1 cm diep en 6,1 cm hoog . De X3650 is 18,1 cm breed , 12,5 cm diep en 7 cm hoog .
5

Lees expert reviews en beoordelingen van gebruikers geplaatst op de belangrijkste online retail sites. Echter , neem ze met een korreltje zout , maar als , bijvoorbeeld , de zelfde fout of positief aspect wordt opgemerkt door vele reviewers , is het waarschijnlijk een factor om te overwegen . Bepaal beschikbaarheid van de twee modellen . Internet retailers zijn de beste bron als van de tijd van publicatie .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de cartridge in een Canon …
·Hoe maak je een Ricoh FT 3213 …
·Hoe een HP 94 Cartridge Clean 
·Hoe maak je Refill een Canon B…
·Printen op Waterdichte Paper 
·Lijst van HP laser toners 
·Hoe kan ik een draadloze HP 63…
·Hoe de Cover Open Bericht op e…
·Printers zijn gevoelig voor kl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je opnieuw installeren van een …
·Hoe de Driver Fix aan Bekijk de Flash Dr…
·Hoe te Symbolen Van het toetsenbord van …
·Snelste gratis manier om Typing of Keybo…
·Hoe te tonercartridges gratis Recycle 
·Hoe kan ik een MSI Laptop coprocessor vo…
·De beste syntax highlighting HTML Editor…
·Hoe maak je een D - Link Wireless Driver…
·Hoe je HP 7200-serie printers Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com