Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de Gateway M405 Demonteer
Demontage van elke computer is een uitdaging . Ontmanteling uw Gateway M - 405 is bijzonder lastig vanwege de beperkte werkruimte in de laptop . De M - 405 is compatibel met de meeste Intel Celeron en Pentium M -processor chips. De laptop wordt geleverd geleverd met een 40 GB harde schijf en 256 MB aan RAM-geheugen . Hoewel dit niet veel geheugen , kan de M - 405 een capaciteit van maximaal 2 GB RAM-geheugen . Als u van plan bent om het oplossen van problemen , repareren of upgraden alle hardware in uw laptop , moet u het ontmantelen tot op zekere hoogte . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit . Haal de stekker van de AC- adapter en koppel alle externe apparaten . Sluit het beeldscherm en leg de laptop naar beneden met de voorkant naar u toe . Druk op vrijlating knoppen van de batterij en verwijder de batterij uit de laptop . Kopen van 2

Verwijder het deksel van het geheugen van het centrum van de laptop . Het wordt bevestigd op zijn plaats door een kruiskopschroef . Uit elkaar de klemmetjes aan weerszijden van elke geheugenmodule in de RAM compartiment . Kantel elke module omhoog in een hoek van 45 graden en verwijder elke module uit het geheugenslot .
3

Verwijder de twee Phillips schroeven van de vaste schijf naar zijn compartiment in de buurt van het centrum van de laptop langs de frontopening . Trek de harde schijf uit de sleuf en leg het opzij . Verwijder de Phillips schroeven waarmee de cd /dvd-station aan de rechterkant van de laptop . Trek de schijf uit de sleuf en zet het opzij .
4

Verwijder de resterende Phillips schroeven van de laptop onderste behuizing . Flip de laptop over , en open het beeldscherm . Steek een dunne , platte schroevendraaier in de rechterkant van het toetsenbord cover , dat is het stukje plastic boven het toetsenbord montage. Werk je een weg naar de linkerkant van de laptop totdat het deksel volledig is verwijderd .
5

Draai en verwijder de vier kruiskopschroeven onthuld door de afdekking van het toetsenbord . Til het toetsenbord uit de laptop en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel de lintkabel zich vanaf onderzijde van het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
6

Koppel alle kabels die door het beeldscherm op het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Til het scherm van de laptop basis assemblage . Plaats het beeldscherm op een vlak oppervlak met het scherm naar boven om te voorkomen krassen op het oppervlak van het LCD- scherm .
7

Koppel de kleine , platte kabel dat zich uitstrekt van het touchpad apparaat op het moederbord . Verwijder alle schroeven bevestigen van de kap van de laptop naar de basis assemblage . De bovenklep is het belangrijkste stukje plastic die bovenkant van het moederbord . Til de gehele bovenste deksel van de laptop en opzij leggen .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak ik een Toshiba Wirele…
·Laptops voor streaming 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe maak je een HP laptop gebr…
·Hoe maak je een laptop compute…
·Hoe te Zet de ingebouwde draad…
·Dual Core Pentium T 4200 Kenme…
·HP Dv6933cl Specs 
·IBM ThinkPad 760C Specificatie…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een quad-core processor in ee…
·Hoe maak je een USB- partitie Split 
·Hoe te Mustek Scanexpress A3 USB update …
·De specificaties van een GeForce 8500 GT…
·Hoe kan ik een externe harde schijf gebr…
·Hoe je MacBook Pro Toetsenbord reinigen …
·Hoe kan ik ophalen Pictures Off van mijn…
·Hoe kan ik als vervanging van een USB sn…
·Hoe maak je een Wireless Network Printer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com