Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Laptops voor streaming
Websites zoals Hulu en Netflix hebben gemaakt het kijken naar televisie en films op uw computer een populair alternatief voor TV kijken in uw huiskamer . Laptop computers zijn uitgerust met een draadloze netwerkkaart die laat u uw favoriete programma's bekijken, waar je een internetverbinding hebt . Video streaming kwaliteit hangt af van de kwaliteit van uw internetverbinding en draadloze netwerkkaart evenals uw videokaart en beeldscherm . Besturingssysteem

Sommige websites die stroom gelicentieerde inhoud gebruiken digital rights management ( DRM ) methoden die niet werken met alle besturingssystemen . Bijvoorbeeld , Netflix streaming video vereist Microsoft Silverlight , die wordt ondersteund op Windows en Mac OS X , maar wordt niet ondersteund op Linux - gebaseerde besturingssystemen . Vóór de aankoop van een laptop om streaming video te kijken , zorg ervoor dat de websites die u verwacht te streamen vanaf ondersteuning uw besturingssysteem .
Internetverbinding

Indien mogelijk moet uw laptop verbonden met de snelste internetverbinding beschikbaar . Standaardkwaliteit ( 640P en lager) streaming video vereist een internetverbinding van minimaal 500 Kbps , terwijl de high - definition video ( 720p en 1080p , indien beschikbaar ) heeft minstens 4 Mbps voor een optimale kijkervaring . Verbinding maken met het internet via een bekabelde netwerkverbinding zorgt voor de meest stabiele verbinding . Laptops uitgerust met een draadloze netwerkkaart 802.11b of beter kan voldoen aan de minimale transfer snelheden die nodig zijn voor standaard definition streaming video .
Grafische kaart en beeldscherm

meeste laptops geproduceerd na 2007 hebben de grafische mogelijkheden te renderen gestreamde video-inhoud . Als u een oudere laptop die lijkt te problemen waardoor de video hebben , proberen te spelen je gestreamde inhoud van de laagste kwaliteit instelling mogelijk ( 240p of 320p ) en geleidelijk aan werk je weg omhoog in kwaliteit indien nodig. Als u van plan op het kijken naar een heleboel streaming video op uw laptop , koop dan een laptop met een scherm groot genoeg is om vermoeide ogen te voorkomen . Een laptop met een HDMI -uitgang bevat zal u toelaten om het aansluiten van je laptop op een HDTV .
Overwegingen

Voor optimale weergave , vermindering van de hoeveelheid applicaties die draaien op uw laptop . Hoe minder programma's uw laptop heeft gelijktijdig te gebruiken , hoe meer het kan haar middelen te wijden aan weergave van video en audio voor het afspelen . Lokaal netwerkverkeer , zoals andere gebruikers met behulp van internet bandbreedte zware applicaties zoals Skype of online game spelen , kan invloed hebben op uw streaming video afspelen , waardoor uw video te stotteren of stoppen .

Previous: Next:
  laptops
·Compaq Presario V5000 Specific…
·Laptop Koopwijzer voor student…
·1080P Laptop Vs . 720P 
·Hoe kan ik Open Up de IBM R50 …
·Docking Feiten 
·HP Laptop Batterij Conditionin…
·Hoe snel moet mijn laptop WiFi…
·Soorten Displays voor Laptops 
·Zal mijn Compaq NC6400 werk me…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
Hoe maak je een SIM-kaart wijzigen een i…
  Hardware Articles
·Dell Latitude D510 Specificaties 
·Hoe maak je een korting op Apple- produc…
·Specificaties van een PNY 9800GTX 
·Hoe om te controleren een SD-kaart 
·Belang van de Computerchip 
·Ik kan geen bestanden naar een externe h…
·Hoe maak je een Hewlett - Packard Sensor…
·Hoe kan ik een draadloze kaart vervangen…
·Hoe te Sneltoetsen aanmaken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com