Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Multimedia Server Uit een oude Systeem Bouw
Gooi uw oude computer weg ! Met een paar adapters en een draadloos netwerk , kunt u een multimedia server van uw oude systeem te bouwen . Zelfs een dinosaurus van een PC zal werken , het duurt slechts een beetje vindingrijkheid en deze stappen . Wat je nodig hebt verhuur TV
Oude PC
Toon Meer Aanwijzingen
1

Duidelijk uit het systeem . De enige software die u op uw computer nodig hebt is een multimedia speler en een aantal multimedia bestanden , dus veeg uit wat onnodige uit de computer . Kopen van 2

Zoek een goede multimedia speler . Je zult iets dat soepel kan draaien in full - screen en , idealiter , iets dat kan toegang krijgen tot bestanden op een lokaal netwerk wilt . ITunes is een uitstekende keuze , vooral voor de laatste taak , maar wilt u wellicht ook om MusicMatch of Windows Media Player proberen .
3

Bouw je bibliotheek . Downloaden of rippen van uw muziek-, video -en fotobestanden op uw nieuwe machine . Als u nog andere machines op het netwerk , kunt u ook die bestanden openen als je eenmaal verbonden raken .

Positie 4 uw machine . Dit is essentieel . U wilt de computer in staat zijn om uw entertainment centrum te bereiken in de woonkamer , maar ook dicht genoeg zodat het wordt goed signaal van het draadloze netwerk of kan worden bereikt met een bekabelde Ethernet -kabel . U zult ook willen het ergens uit de weg , maar ook toegankelijk , dus u kunt het toetsenbord en de muis te bereiken .
5

Sluit uw apparaat aan op uw TV en stereo-installatie . Enkele pc's hebben video-uitgangen , maar als ze het doen zal S - video , dus pak een kabel aan te sluiten op uw mixer of de achterkant van uw TV . Voor audio , simpelweg uitvoeren van een audio kabel van de hoofdtelefoon of luidsprekers aan uw mixer of stereo-installatie .
6

Aanpassen aan een media center . Als uw pc een audio-of video- aansluitingen die zal werken niet heeft, investeren in een aantal multimedia- hardware , zoals de ATI All - in - Wonder of een Audigy van Creative . Als u niet zeker bent , neem een kijkje op uw mixer of tv en noteer de soorten audio -en video-ingangen heeft en vraag iemand bij de elektronica winkel om u te helpen .
7

instellen uw TV als uw primaire beeldscherm . Zorg ervoor dat uw S - Video- kabel is aangesloten . In Windows klikt u op Start

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je verbinding met een…
·Kenmerken van Cable Modem 
·Specificaties voor een Ricoh M…
·Gemakkelijke manier om Storage…
·Hoe je SD-geheugenkaarten form…
·Verschil tussen Storage Media …
·Hoe te kopiëren van een Syste…
·Hoe speel ik muziek van mijn g…
·Hoe maak je een SD-kaart te wi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Ik Upgraded mijn Mac Computer & Now Het …
·Hoe je HP M7067c HD Vervang 
·Hoe het opzetten van de fax op een HP Of…
·Hoe de Applicatietoets gebruiken op uw t…
·Hoe te Negatieve Pictures Scan to Print 
·Hoe Memory een E6400 's Waardeer 
·Hoe de Sata HD Fix niet gevonden op een …
·Hoe kan ik een Acer Laptop LCD Scherm Ve…
·Hoe te wissen externe USB-drives 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com