Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Gemakkelijke manier om Storage Space Toevoegen aan Bureaublad
breedbandinternetverbinding groeit en computer -gebruikers meer dan ooit foto's , video's en andere content te delen in digitaal formaat . Als dit zo doorgaat , bergruimte --- en eenvoudigere manieren om toegang te krijgen --- is in een grotere vraag . Gelukkig heeft de kosten van de harde schijven drastisch gedaald , en ondernemende bedrijven hebben ons gebracht handige manieren om ze te gebruiken . Overweeg een van deze goedkope methoden als u nodig hebt om de opslagruimte te verhogen op uw desktop computer . Hard Drive Docking Station

Een harde schijf docking station is een extern apparaat dat u toestaat om een interne harde schijf vallen in een wieg , net zoals je een telefoon of mp3-speler zou doen . Nadat in de houder wordt geplaatst, wordt de harde schijf wordt gebruikt door uw computer alsof het intern zijn geïnstalleerd . Hierdoor kunt u uw opslagruimte goedkoop en gemakkelijk uit te breiden . Hoge capaciteit interne harde schijven zijn goedkoop , maar de computer zal een limiet op het aantal harde schijven die kunnen worden geïnstalleerd . Met een docking station , kunt u eenvoudig opslaan op een plank van de harde schijven die u niet gebruikt .

Er zijn voldoende keuzes van de harde schijf docking stations , zoals die geproduceerd door Unitek en iStarUSA . Budget ongeveer $ 50 naar een docking station te kopen en $ 100 voor een 1000 GB harde schijf ( vanaf 2009 ) . Voor de beste snelheid en flexibiliteit , kiest u een docking station dat zowel de laptop en desktop- harde schijven accepteert en wordt aangesloten op de computer op verschillende manieren . Een externe seriële ATA ( SATA ) docking station zal de beste transfer snelheden .
Laptop harde schijf backplane

Zo handig als een harde schijf docking station is , het kan moeilijk zijn om een werk te maken als je beveiliging van gegevens alsook de capaciteit vereisen . Als u uw gegevens veilig te zijn , probeer dan een desktop- backplane voor laptop harde schijven . Een opslag- backplane kunnen meerdere harde schijven aan te sluiten op een enkele opslag controller , en producten die zijn vervaardigd door bedrijven zoals Chieftec en Sunnytek laten tot vier laptop harde schijven in een 5,25- inch desktop drive bay .
Worden geïnstalleerd

een goede backplane voor laptop harde schijven moet een onboard opslag controller en ondersteuning voor RAID- redundantie van gegevens hebben . Een backplane ondersteunen RAID 5 het beste is, omdat hierdoor drie van de vier geïnstalleerde schijven worden gebruikt voor opslag , terwijl de vierde wordt gebruikt voor gegevensredundantie . Als een van de schijven uitvalt , zal RAID ervoor zorgen dat niemand van het verloren . Afhankelijk van de mogelijkheden van de backplane , kost tussen de $ 50 tot $ 200. Elke 500 GB laptop harde schijf kost ongeveer $ 85.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te herstellen van een RAW …
·Hoe maak je een Mac gebruiken …
·Hoe te SanDisk Cruzer converte…
·Hoe USB Sticks Fix 
·Hoe maak je een Secure Drive U…
·Hoe je harde schijven reparere…
·Hoe maak je handmatig een comp…
·Pentium D 935 Vs . Pentium D 9…
·Wat is een Gyro condensator 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je inktcartridges Bypass nu erkend o…
·Mijn Lexmark X5320 Zal niet Scan 
·De Soorten Microcontrollers 
·Verschillende soorten Computer muizen 
·De geschiedenis van Toshiba laptops 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6000 Reset 
·Hoe maak je een Lexmark 5650 Problemen 
·Toshiba A75 - S206 Eigenschappen 
·Hoe bouwen de perfecte HTPC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com