Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Gyro condensator
? De gyroscoop is een uniek soort van technologie die is toegepast op vele verschillende soorten machines en elektronische apparatuur . De productie- en auto-industrie hebben de gyroscoop gebruikt om gunstig effect . De stuurautomaat systeem dat piloten gebruiken een gyroscoop apparaat te oriënteren het vliegtuig naar zichzelf te rijden . Populaire video game consoles die bewegingsdetectie gebruiken gyroscoop technologie . Natuurlijk gyroscopen moeten meerdere componenten een goed werkende apparaat , waarvan de gyroscoop condensator . Wat is een condensator ?

Condensatoren
zijn essentiële componenten voor elk elektronisch apparaat . Ze slaan elektrische ladingen , die kan worden in de vorm van gegevens voor telecommunicatie of gewoon elektriciteit om een apparaat . De basisstructuur van een condensator bestaat uit twee platen gemaakt van geleidend materiaal , die elektriciteit kunnen geleiden . Beide platen hebben een laag isolatiemateriaal tussen hen. Het doel van de condensator is om elektrische energie op te slaan en los om het apparaat waarin het onderdeel van werking . Elke condensator heeft een ingestelde maximale hoeveelheid elektrische lading kan worden opgeslagen . Deze waarde wordt de capaciteit .
Condensatoren Gyroscopen

De vooruitgang van de gyroscoop technologie heeft geleid tot miniaturisatie van de gyroscoop en de componenten. De gyroscoop condensator is geen uitzondering en het is nu klein genoeg om te worden geïntegreerd in een microchip . Micro-elektromechanische systemen , zogenaamde MEMS , gebruik van een miniatuur condensator op de chip dat elektrische signalen ontvangt van de gyroscoop apparaat en stuurt het naar een andere bron, zoals een computer . De gyroscoop condensator stuurt ook elektrische ladingen naar de gyroscoop om hem goed te laten functioneren .
Gyroscoop condensator Afmetingen

gyroscoop condensatoren
kan heel klein zijn, afhankelijk van hoe ze gebruikt. Condensator grootte kan overal variëren van enkele micron ( micrometer ) tot enkele millimeters lang. Capacitieve lacunes , die de gaten waar de elektronen worden overgedragen tussen geleidende platen zijn , ook in breedte variëren van zo weinig als een paar nanometer . De hoeken van de condensatoren zijn meestal tot een minimum op een microchip te soepele condensator functioneren toestaan ​​.
Wat zijn gyroscoop condensatoren Gemaakt van ?

In MEMS , de gyroscoop condensator heeft een resonator met trillende delen , die zijn gemaakt van kristallijn silicium . Er is polysilicium afgezet op de condensator dirigent borden zodat ze elektrostatisch opgewonden en aantoonbaar kan worden . Het proces van het zetten van deze beide silicium materialen op dezelfde condensator is veeleisend vanwege een overlap van de materialen kan de condensator defect raken .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De beste manier om een harde s…
·Wat is de definitie van een Me…
·Hoe maak je een Compaq Presari…
·Hoe installeer ik een tv-tuner…
·Wat is de functie van de D- sc…
·Hoe de Regio resetten op een P…
·Hoe je gegevens van de ene har…
·Wat is een Intel Centrino Proc…
·Hoe Transfer Email 's naar een…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe je BIOS update in Vista 32 
·Hoe maak je een derde harde schijf insta…
·Hoe kan ik een laptop voor zover het moe…
·Hoe Cycles Per Instructie Bereken 
·Verschil tussen Pro Duo Media & Mark 2 
·Hoe de BIOS-wachtwoord op een Sony Lapto…
·Microprocessor 8086 Tutorials 
·Hoe USB Sticks Format 
·Hoe uw eigen USB -hub te maken met een P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com