Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is het leven van DLT Tapes ?
In 1984 , Digital Equipment Corporation ontwikkelde een lineaire magnetische technologie voor de lange termijn opslag van informatie . Gebruikers snel goedgekeurd de technologie voor algemene computer storage-oplossingen . Een decennium later , Quantum Corporation kocht de technologie en blijft zowel de opslag- schijven en de tape , die zij omgedoopt DLT ( Digital Linear Tape ) vervaardigen. Onder de betrokken waarnemers , verschil van mening bestaan ​​over de levensduur en betrouwbaarheid , van het opslagmedium . Een populaire Storage Solution

DLT drives
gebruik een 1/2-inch digitale tape opgeslagen in een self-contained cartridge . De technologie heeft genoten breed draagvlak onder zowel bedrijven en de Amerikaanse regering . Het station heeft een lage error - rate en de relatief hoge overdrachtssnelheden van maximaal 12 megabyte per seconde . Quantum geeft houdbaarheid van de tape als 30 jaar . Verschillende IT (informatietechnologie ) bronnen schatten van 100.000 tot 500.000 of meer bruikbare passes over de aandrijfkop .
Afwijkende mening

Voordat de veronderstelling dat je kunt echt veilig opslaan DLT tapes voor dertig jaar , of maak 100000 pasjes of meer over het vervoer hoofden , moet u overwegen verschillende factoren . Veel van de statistieken aangehaald ter ondersteuning van een 30 - jaar houdbaar ontstaan ​​met de fabrikanten van de tape . Retailers die de tape geven aanzienlijk verschillende taxaties van duurzaamheid , en aan te bevelen niet meer dan 250 passages over het transport hoofd voor het vervangen van de tape . Dezelfde bronnen adviseren dat ongeacht het gebruik, gebruikers moeten tapes uit dienst te nemen na een jaar .
Een objectieve beoordeling

Sinds schattingen van de nuttige gegevens levensduur verschillen , een succesvolle data back-up plan zou meer nadruk leggen op de gegevens redundantie dan media levensduur . Gateway , een computerbedrijf dat noch DLT drives of tapes verkoopt , suggereert dat de tapes " kan worden verwacht dat ongeveer 10.000 backups , " en " moeten worden teruggetrokken na een jaar . "
End -User gegevens

Yankee Group , waarin onderzoek en analyse van informatie technologie bedrijven ontwikkelt , heeft gedaan een uitgebreide studie van de computer tape betrouwbaarheid aandrijving , en van de gebruiksduur van lineaire opslagmedia . Zij merken op dat de fabrikant claims van betrouwbaarheid en levensduur , algemeen afhing projecties van laboratoriumstudies , niet feitelijk gebruik in het veld . Interviewen 362 huidige IT-managers , vonden ze dat " 40,7 procent ... was niet in staat om gegevens vanuit een opslaglocatie tape herstellen in het afgelopen jaar , " als gevolg van de tape onbetrouwbaarheid .
Vermijden van Data Loss < br >

Hoewel deze Yankee Group studie verlengd tot na DLT tapes naar andere formaten , het suggereert sterk dat een goede tape opslag back-up programma periodieke tape mislukking zal rekening worden gehouden , en zal niet alleen vertrouwen op de betrouwbaarheid fabrikant en levensduur vorderingen . Goede bandtransport schoonmaak en onderhoud , en een goede tape handling en opslag , zal helpen . Je moet nooit DLT tapes bloot aan extreme vochtigheid of temperatuur . Bewaar ze altijd rechtop . Zo spoedig mogelijk , back up gedaald banden of banden met beschadigde cartridges , en neem ze uit dienst .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe herken ik de overdrachtsne…
·Hoe te converteren naar USB Fl…
·Hoe partitie C Drive in Vista 
·Hoe maak je een Compaq Evo 600…
·Hoe de icoon van de verwisselb…
·Wat is CD branden ? 
·Bij het spelen van online game…
·Hoe een bestand te wissen van …
·Hoe een XD Card Dat werkt niet…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe de locatie van een Dual Core Process…
·Kenmerken van de IBM T60 Notebook 
·Hoe maak je een Amazon Kindle Document 
·Hoe kan ik een Toshiba A75 laptop moeder…
·Belkin Wireless G USB Driver zal niet In…
·Dell GX280 Memory Types 
·Apple Keyboard koppelen Problemen 
·Hoe worden mainframes & PC Vergelijkbare…
·Hoe je 3G roept een Adam Tablet Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com